Revista Femeia decembrie


coperta-femeia-decembrie

Noua Revista FEMEIA PRACTIC de Sarbatori!

In decembrie apare o noua revista, marca FEMEIA, numita FEMEIA PRACTIC de sarbatori!! Va astept in revista cu 13 retete de dulciuri si aperitive pentru mesele de Sarbatori, printre care o casuta de turta dulce explicata pas cu pas.

O gasiti la chioscurile din intreaga tara, in luna decembrie.

 

A aparut revista Femeia care va aduce in aceasta minunata luna a sarbatorilor si cadourilor, multe subiecte interesante, multe sfaturi si idei  si multa voie buna. Va astept si eu cu un meniu deloc complicat pentru masa de Craciun.

Mai jos puteti vedea un mic clip, realizat de Luana Muresan, redactorul sef al Revistei Femeia. Pentru a vedea filmuletul, dati click pe imaginea de mai jos.

Print Friendly, PDF & Email

10 comentarii la “Revista Femeia decembrie

  1. dya spune:

    …nu stiu ce se intampla, dar se pare ca m-ai scos din lista ta de prieteni de pe facebook….mi-ar place sa stiu si de ce, m-am intristat sa vad asta:(….

  2. Laura spune:

    Draga Dya, nu am scos niciodata pe absolut nimeni din lista de pe fb!! Nici macar nu stiu cum se face asta! Cum pot sa vad daca esti sau nu in lista???
    Pupicei cu drag!!

  3. dya spune:

    …m-am linistit, inseamna ca fb joaca feste….in dreapta paginii, sus…unde scrie "contul meu" dai clic acolo si te duci la "editare prieteni"….si vezi daca iti apar eu "claudia ilia"…si ca sa stergi, e o cruciulita in dreapta fiecaruia, dai clic si stergi…Te pup si eu!:)

  4. cristina spune:

    Evident ca am cumparat si acest numar, mai ales pe acesta nu-l puteam rata.
    Cred ca anul acesta vom incerca (eu, sotul si copilul) sa facem carnati dupa reteta ta. Voi obisnuiti sa faceti carnati de casa, de Craciun ? Cris te ajuta ? Mi-am trecut pe lista pentru meniul de Anul Nou, placinta cu ciuperci. In alta ordine de idei, sa ne tii pumnii, pe 8 decembrie, Teddy are examen de grad la aikido, adica schimba centura portocalie cu cea rosie.

    Maine iti trimit un mail, de la serviciu, vreau sa ma sfatuiesc cu tine, intr-o privinta.

    Cu drag,

    Cristina

  5. Laura spune:

    Laura, am primit vinerea trecuta aparatul. A avut obturatorul stricat. A durat cam 1 luna, exceptand saptamana in care desteptii de la magazin au uitat sa il trimita la service, dar totul e bine cand se termina cu bine.
    Pup

  6. Laura spune:

    Cristinel scump, ma bucur mult ca ti-a placut revista!! Reteta de carnati este a tatalui meu si pot spune cu mana pe inima ca sunt cei mai buni carnati mancati vreodata. Acasa ii faceam des, aici este prima data cand i-am facut, pentru ca nu am avut mate si nici masina de tocat cu tulumba pentru carnati. Cris ma ajuta mereu in bucatarie, cand il las.:)))
    Pupicei si sper sa iti placa carnatii.
    Tinem pumnii lui Teddy!!!!!!!!!!!!!

  7. Anonymous spune:

    Am cumparat si eu revista azi, te felicit pentru toate retetele care le impartasesti cu noi, esti o adevarata maestra in arta culinara. Vreau sa fac si eu turta dulce dupa reteta propusa de tine, insa cu figurine pentru fursecuri…nu stiu insa cum se pastreaza si daca este pufoasa/crocanta turta dulce :). Multumesc, Roxana.

  8. Laura spune:

    Roxana draga mea, iti multumesc mult ca ai cumparat revista si ma bucur mult ca iti plac retetele mele. Biscuiteii se pot taia cu figurinele pentru fursecuri. Daca ii doresti mai crocanti, intinzi foaia mai subtire, cam de 0,3-0,5 cm grosime iar daca ii vrei mai pufosi, intinzi foaia mai grosut, cam 1 cm grosime sa aiba.
    Se conserva minunat ori intr-un borcan de sticla inchis ermetic ori intr-o cutie de metal, inchisa cu capac.
    Casuta mea de turta dulce, facuta acum 1 luna, rezista perfect si nu am tinut-o invelita, ci pe o masuta.
    Te pup cu drag!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor