Revista Femeia


 

coperta-revista-femeia-iulie

Incepand cu numarul din iulie al revistei Femeia (care apare pe 28-29 iunie) veti putea gasi in fiecare luna cate 5 retete pregatite de mine exclusiv pentru revista Femeia. Retetele nu se afla pe blog deci daca sunteti curiosi va invit sa nu ratati aparitia revistei.

Cu drag,

Laura Adamache

Print Friendly, PDF & Email

38 comentarii la “Revista Femeia

  1. Laura spune:

    Ligia draga mea iti multumesc din suflet pentru felicitari!! Iti doresc din toata inima acelasi lucru pentru ca ai un blog extraordinar de interesant, plin de sanatate si de sfaturi excelente. Mi-as dori ca macar o perioada sa pot manca la fel de santatos ca tine si cand se va intampla acest lucru voi veni cu drag la tine sa caut retete delicioase!!

  2. Madalina spune:

    Draga Laura,

    Vreau sa-ti spun ca iti urmaresc de ceva vreme si sunt extrem de fericita ca-mi elucidezi in fiecare zi, anumite "mistere" legate de bucatareala. Blogul tau ara foarte bine, am incercat o parte din retete si bineinteles voi mai incerca. Iti multumesc si multa bafta!!!
    Felicitari pentru retetele din revista!

    Madalina

    P.S. Ador faptul ca exista persoane ca tine pe lumea asta.

  3. Roz_bonbon spune:

    FELICITARI, Laura !!!
    Ma bucur foarte tare pentru tine. E o onoare ceea ce faci, cred ca e visul oricarei bloggerite (cunosc senzatia, si eu am aparut cu o reteta intr-o revista si am fost in al noualea cer :))
    Iti doresc mult succes si de-abia astept sa vad revista.
    Pupici si sa aveti un week-end minunat!

  4. Laura spune:

    Draga mea Madalina eu iti multumesc ca imi vizitezi blogul si iti plac retetele mele! Te pupic cu mare drag si multumesc pentru felicitari!!

  5. katy spune:

    FELICITARI LAURA,ITI SPUN DIN NOU,LA CAT MAI MULTE COLABORARI SI MA BUCUR FOARTE MULT PENTRU TINE.SA STII CA MA LAUD LA TOTI CA-S PRIETENA CU TINE!PUPICEI!

  6. Laura spune:

    Betty scumpa mea draga iti multumesc din toata inima pentru cuvintele tale si felicitari pentru aparitia ta draga mea!!! Iti doresc cat mai multe aparitii pentru ca meriti din plin!! Te pupic cu mare drag si weekend minunat iti doresc!!

  7. Laura spune:

    Lavinia draga mea abia peste o luna de la aparitia revistei voi putea posta retetele si pe blog. Te pupic cu drag!!

  8. Andie spune:

    Bravo, Laura! E minunat că rețetele tale grozave vor ajunge acum la mai multă lume! Mult, mult succes, te vom urmări în continuare cu drag!

  9. Alina Stefanescu spune:

    Felicitari draga mea!

    Inca o colaborare frumoasa si gustoasa. Bravo! Ai sa faci cu siguranta cariera din arta gatitului. Ar trebui sa iti faci un mic atelier de cofetarie sau un restaurant mic si cochet, unde ai putea tine cursuri de initiere in arta gatitului. Eu cu siguranta am sa fiu prezenta la inaugurare, chiar daca am sa las balta toata treaba la Constanta. Ramasasem datoare cu impresii despre siropul de capsuni pe care l-am facut si pe care urmeaza sa il repet astazi. Delicios, racoritor si aromat. Si pentru ca nu pot sta degeaba cand tu gatesti (parca mi se face pofta de tot si de toate), am facut chiftelutele tale din paine, rulada cu crema de branza si vinetele cu usturoi. . . un deliciu. Mult succes in continuare.
    Cu drag, Alina

  10. Anca spune:

    Laura, iti urmaresc de mult blogul si am invatat foarte multe de la tine. Am prins curaj sa fac retete la care renuntasem precum gogosile sau cozonacii, cat despre rezultat, toate au fost minunate. Meriti din plin aparitiile in revista, te felicit si iti multumesc! Am doua site-uri pe care le consult pentru papa, al tau si al lui Jamie Oliver si pot spune doar ca sunt la fel de reusite.

    Anca

  11. Amalia spune:

    Laura felicitari ! Esti o femeie cu mult talent atat in bucatarie cat si in arta fotografica ! Te pup si la cat mai multe aparitii !

  12. Laura spune:

    Alina draga mea tare mi-ar place sa imi deschid un restaurant micut numai ca in momentul de fata este imposibil. Daca eram in tara poate ca era un lucru realizabil dar aici este foarte greu.
    Ma bucur mult mult ca ti-a placut siropul draga mea!! Eu am luat o mica pauza de gatit pentru ca am zugravit si abia ieri am terminat curatenia dar voi reveni cu retete noi cat de curand posibil.
    Te pupic cu mare mare drag si multumesc mult pentru cuvintele tale!!

  13. Laura spune:

    Anca draga mea iti multumesc din suflet ca imi urmaresti blogul iar comparatia cu site-ul lui Jamie Oliver ma onoreaza. In tara nu pierdeam nici o emisiune a lui si sa stii ca aici imi lipsesc enorm. Te pupic cu mare drag si iti multumesc muuult pentru cuvintele tale!!

  14. Laura spune:

    Katy scumpa mea draga ce draguta ai fost!! Te pupic cu mare drag si iti multumesc mult pentru felicitari!! Te astept pe skype sa mai vorbim cand ai timp!!

  15. Filme Gratis spune:

    Felicitari, cred ca ai investit ceva timp si nervi in asta si multumesc! acum chiar ca voi reveni pe acest blog .
    Ma bag sa vad ceva filme acum bafta.

  16. El recetario de Falina spune:

    Draga mea Laura…
    Stii ca te urmaresc de ceva timp si am facut o gramada din retetele tale care sunt fosrte delicioase… mmmm imi lasa gura apa numai cat ma gandesc la ele… 🙂
    Felicitari din tot sufletul pentru reusita colaborare a ta cu revista si tare as fi dorit sa cumpar revista dar nu o gasesc pe aici la mine… Asa ca am sa astept retetele tale pe blog…
    Te pupic ca intotdeauna cu mult drag si mult succes in continuare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor