Crema de iaurt cu pepene galben


Retete culinare Crema – Crema de iaurt cu pepene galben

Crema de iaurt cu pepene galben

De saptamana trecuta am inceput sa zugravim si nu prea am mai reusit sa intru in bucatarie decat pentru retete simple si rapide. Crema de iaurt cu pepene galben se face in 10 minute si e atat de simpla incat o puteti face alaturi de copiii dumneavoastra care cu siguranta se vor distra de minune si vor savura cu nesat aceasta crema lejera de iaurt. Consistenta cremei este pufoasa dar densa asa ca puteti orna un tort cu fructe cu ea, o prajitura cu fructe sau ciocolata sau o puteti servi ca atare, in cupe.

Ingrediente – Crema de iaurt cu pepene galben (4 cupe)

  • 250 g iaurt dens de piersici (sau ce aroma doriti)
  • 1 lingura zahar pudra
  • 250 g frisca
  • pepene galben
  • cativa biscuiti integrali sau clasici

Mod de preparare – Crema de iaurt cu pepene galben

  • Mixam frisca foarte bine  ca sa se mixeze rapid, bagam vasul si paletele mixerului la frigider cu 10 minute ininte de a mixa frisca)
  • Cand frisca s-a intarit perfect, adaugam iartul si o lingura de zahar pudra si amestecam cu foarte mare grija de jos in sus pana ce este complet inglobat in frisca.

Crema de iaurt - preparare

  • Aranjam pe fundul fiecarei cupe cate un biscuit (va recomand un tip de biscuiti friabili care pot absorbi sucul lasat de pepene. Eu am folosit biscuiti integrali)

Crema de iaurt - biscuiti in cupa

  • Deasupra fiecarui biscuit asezam cateva bucatele de pepene galben.

Crema de iaurt cu pepene galben preparare

  • Punem crema de iaurt in fiecare cupa.

Crema de iaurt cu pepene galben in cupa

  • Ornam cupele pe margini cu crema ramasa iar in centru punem cateva bilute de pepene galben si frunze de menta.

Crema de iaurt cu pepene galben detaliu final

Pofta buna!

Print Friendly, PDF & Email
Sumar
recipe image
Nume Reteta:
Crema de iaurt cu pepene galben
Publicata:
Timp preparare:
Timp gatire:
Timp total:
Voturi:
41star1star1star1stargray Based on 8 Review(s)

22 comentarii la “Crema de iaurt cu pepene galben

  1. Mirela spune:

    Superb, absolut superb. Arata demential si cu siguranta are o aroma foarte fresh. Felicitari pentru maiestria culinara si pentru pozele bine realizate! O sa fac si eu reteta cat de curand. Doar o intrebare am. Ce frisca se foloseste, din smantana batuta sau din aceea la cutie?

  2. Laura spune:

    Multumesc Bianca scumpa!! La mine e un dezastru total si abia astept sa se termine ca sa pun casa in ordine. Te pup si weekend minunat sa ai!

  3. Laura spune:

    Ma bucur ca iti place Svea draga mea. E o crema atat de racoroasa si simpla de facut. Pupicei si weekend minunat sa ai!

  4. Laura spune:

    Draga mea Mirela iti multumesc tare mult ca iti place cremuta asta simpla. Eu am folosit frisca hoplà pentru ca intotdeauna se mixeaza fara probleme. Am cumparat de cateva ori frisca naturala dar gustul era sub orice critica si mereu am avut probleme la mixat. Te pup si weekend minunat sa ai!

  5. Cristina P spune:

    As dori sa pun fotografia finala in rubrica mea "Ce retete mi-au placut aceasta saptamana in blogurile culanare romanesti". Daca nu doresti sa apara fotografia, trimite-mi un email si o voi sterge.
    Iti doresc un sfarsit de saptamana placut…

  6. Alina spune:

    Am intrat si astazi pe blog in speranta sa gasesc o reteta "a la Laura". Din pacate, sunt dezamagita din nou.
    De cd ai si alte aparitii, blogul arata bine insa, nu are substanta (retetele sunt de fapt sesiuni foto).

    Mult noroc in ce ti-ai propus! 😉

  7. Laura spune:

    Alina nu am inteles de ce spui ca "retetele sunt de fapt sesiuni foto"?? Este vara, e foarte cald si cred ca nimeni nu are pofta de mancaruri grele care necesita foarte mult timp de preparare. Eu, cel putin, in perioada de vara mananc foarte usor asa ca postez ce gatesc pentru mine si sotul meu.

  8. Cretu Veronica spune:

    Buna seara, am descoperit acesta reteta furata de FLORENTINA DIRA si postata la concurs ca fiind reteta ei. Iata link

  9. anca spune:

    tocmai am terminat de facut aceasta reteta.a durat 10 minute sa o fac si in 5 minute s-a mancat.pur si simplu delicioasa.multumesc mult de idee.pupici din diano marina,italia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor