12 comentarii la “Interviu despre Italia cu Laura Adamache

  1. Alina Stefanescu spune:

    Minunat interviu draga mea. Mi-ar placea sa te cunosc personal intr-o zi. Din punctul meu de vedere cred ca esti o femeie implinita. Mult succes in tot ceea ce iti propui. Alina.

  2. Catalina spune:

    Am urmarit cu mare atentie raspunsul la fiecare intrebare adresata de Sabina. Chiar mi-a placut cum ai subliniat faptul ca esti romanca, si una adevarata! Laura, m-ai impresionat pana mi-au dat lacrimile…esti deosebita. Mult noroc draga mea, dar si un copil binecuvantat, poate cat de curand!Te imbratisez.

  3. ghiocel07 spune:

    Draga Laura, rar mai citesc ceva de la un cap la altul. De data aceasta interviul m-a fascinat si nu m-am oprit pana nu am savurat ultima litera. Ma bucur ca te-am cunoscut si altfel decat prin preparatele minunate, despre care stii ce parere am. Te admir pentru puterea de adaptate si pentru ca ai ramas ROMANCA.

  4. Laura spune:

    Multumesc mult Alina draga mea! Si mie mi-ar face o deosebita placere sa te cunosc. Te pupic cu drag si iti doresc o zi excelenta!!

  5. Laura spune:

    Cata scumpa mea indiferent unde traiesc tot romanca raman. Imi iubesc tara enorm de mult si mi-ar place mult sa ma intorc daca s-ar putea. Te pupic cu mare drag si iti multumesc ca ai cititt articolul!!

  6. Laura spune:

    Fain, super, abia astept sa-l citesc, sunt sigura ca voi (re)descoperi o femeie absolut deosebita! Iti sunt fana devotata chiar daca mai muta de felul meu.:)))))))))))))

  7. teodora-laura spune:

    Hello Laura,
    Mi-a placut mult interviul cu tine.Si eu traiesc in Italia de 4 ani si in sfarsit citesc ceva pozitiv ,frumos si vesel despre Italia si italieni. Si gandurile iti sunt minunate precum retetele.Succes in continuare.Suntem cu ochii pe tine!

  8. Laura spune:

    Teodora draga mea iti multumesc tare mult ca ti-a placut interviul!! Te pupic cu mare drag si te mai astept pe la mine!

  9. Laura spune:

    Lavinia draga mea si noi la inceput am vizitat mai putin Italia. Abia in ultimii ani ne-am apucat sa o colindam dar pot spune ca nu am vazut decat foarte putin din ea. Te pup cu drag si sigur ca mi-ar face placere sa vorbim pe messenger. Sa imi dai un buzz cand intri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor