Spicy crunchy mozzarella


Acum catva timp am intrat pe minunatul blog al Ginucai si tare mi-a facut cu ochiul reteta asta care pe langa faptul ca se face fix in 5 minute este absolut divina. Reteta apartine Ninei numai ca nu am gasit ingredientele la ea pe blog. Asa ca dragele mele Ginuca si Nina va multmesc pentru aceasta reteta minunata si rapida.

Spicy Crunchy Mozzarella

Ingrediente:

  • 1 cana mozzarella sau cascaval (eu am folosit emmental)
  • 1 lingurita usturoi granulat
  • 1/2 lingurita boia iute (eu am folosit curry ca nu am avut boia)

Cascavalul se rade pe razatoarea mare si se amesteca cu usturoiul si boiaua, eu am mai adaugat si jumatate lingurita pesmet fin ca sa o pot intoarce usor cu paleta,

spicy-mozzarella (1)

 

si adaugam mixul obtinut intr-o tigaie teflonata incinsa si neunsa cu nimic,

spicy-mozzarella (2)

 

il zgaltaim putin si apoi presam bine bine cu paleta si in momentul in care s-a rumenit pe o parte o intoarcem cu grija sa nu se rupa pe cealalta parte pt vreo 2-3 minute.

O scoatem intai pe o farfurie sau un fund de lemn, asa cum spune Ginuca, si  cand se raceste putin o punem pe o hartie absorbanta . O taiem suvite mai groase sau mai subtiri si gata, putem sa rontaim fericiti!!!

spicy-mozzarella (3)

 

Inca o data Ginuca si Nina mii de multumiri pentru reteta!! Mi-e ca pana la pranz cand vine Cris la masa mai fac o tura ca astea sigur le rontai pana atunci!!

Print Friendly, PDF & Email

6 comentarii la “Spicy crunchy mozzarella

  1. Laura spune:

    Ginuca draga asa repede s-au dus ca trebuie sa le fac din nou ca sa-mi amintesc gustul!!! Cristi pe langa masa de pranz a rontait betigase si asa mult i-au placuuuut!! Iti multumim amandoi pentru retetuta. E tare delicioasa!!! Puuuup.

  2. Nina's Culinary Creations spune:

    Hello Laura; mi-a atras atentia titlul si am venit sa vad minunea!!! Faptul ca ai pus si pesmet, banuiesc ca a iesit si mai crocanta; acum voi incerca si eu cu pesmet, o idee grozava, BRAVO!!!

  3. Piperlina spune:

    Buna Laura,
    Sunt la prima vizita la tine…”ti-am frunzarit” putin blog-ul..si am ramas placut impresionata…sigur o sa te mai „vizitez” si…neparat o sa incerc retete..de aici…
    numai bine!..:*

  4. Laura spune:

    Hello Nina draga!!multumesc din suflet pentru reteta, este divina pur si simplu. Pesmetul il pun si pentru crocanteala dar mai ales ca sa lege bine branzica si sa o intorc usor. Te pup Nina draga si multumesc inca o data!!

  5. Laura spune:

    Buna Piperlina si bine ai venit pe blogul meu!! Iti multumesc ca iti place si te mai astept cu drag pe la mine!! Te pup!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor