Salam de ton


Salam de ton

Rapid si bun merge mai ales cu salate dar avand in vedere ca nu am nici un fel de verdeata prin casa eu l-am degustat natur si mi-a placut.

Ingrediente – Salam de ton

  • 100 g ton (conserva in sos natur)
  • 1 ou
  • 1 lingura rasa parmezan
  • 2 felii de paine alba
  • sare
  • piper
  • 4-5 masline verzi/negre (facultativ)

Tonul il scurgem foarte bine, painea o taiem cubulete, maslinele le maruntim bine si mixam cu ajutorul unui robot toate ingredientele,

salam-de-ton (5)

pana obtinem o pasta,

salam-de-ton (2)

pe care o rulam in forma de salam in folie de plastic. Strangem bine de tot capetele,

salam-de-ton (3)

si punem ruloul astfel obtinut intr-o cratita cu apa rece,

salam-de-ton (4)

punem cratita pe foc potrivit iar din momentul in care incepe apa sa fiarba, mai lasam salamul sa fiarba 20 minute dupa care il scoatem,

salam-de-ton (1)

Il bagam in frigider pana se raceste, apoi il feliem si il mancam,

salam-de-ton (7)

Pofta buna!

 

Print Friendly, PDF & Email

6 comentarii la “Salam de ton

  1. Laura spune:

    Cata e incredibil de bun si usor foc de facut. Tare sunt tentata sa il incerc si cu ficacior de pui. Cred ca ar iesi tare bun. Te pup si daca-l incerci te astept sa.mi spui cum ti s.a parut.

  2. Anonymous spune:

    Laura imi place blogul tau esti super, am incercat multe din prajiturile tale si toate mi-au iesit,le-am recomandat si prietenelor mele ma bucur ca te avem printre noi LA MULTI ANI de acuma inainte si multii pupicii pentru toata familia ta care se bucura de tine din ARAD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor