mediteraneene: Retete culinare Laura Adamache

Bucataria Mediteraneana – Retete culinare Laura Adamache

Focaccia rapida cu smantana

Retete culinare – Focaccia rapida cu smantana Focaccia rapida cu smantana este una dintre retetele [...]

10 Comentarii

Colombine – Mini cozonaci italieni

Retete culinare de Pasti – Colombine Mini cozonaci italieni Colombinele (in lb.romana porumbite) sunt niste [...]

17 Comentarii

Pizza la tigaie – Reteta rapida

Pizza la tigaie – Retete culinare Pizza Pizza la tigaie, reteta rapida din bucataria italiana. [...]

91 Comentarii

Fundite cu crema de ardei

Fundite cu crema de ardei, reteta de paste de casa In Italia se numesc farfalle [...]

23 Comentarii

Sofficini

Sofficini, placinte umplute crocante Aveam in Lazio o vecina care nu gatea nici sa o pici [...]

77 Comentarii

Piadine romagnole

Retete culinare Aluaturi sarate – Piadine romagnole Am mancat aceste piadine romagnole  in urma cu [...]

15 Comentarii

Minciunele fragede Crostoli

Retete culinare de aluaturi dulci – Minciunele fragede Crostoli Minciunelele fragede mi-au fost cele mai [...]

37 Comentarii

Cappuccino de casa

Retete culinare Bauturi – Cappuccino de casa Dintre toate tipurile de cafea baute pana acum, [...]

18 Comentarii

Tagliatelle cu sos de branza Gorgonzola

Retete culinare paste – Tagliatelle cu sos de branza Gorgonzola Pastele tagliatelle cu sos de [...]

13 Comentarii

Gnocchi fara cartofi (de post)

Gnocchi fara cartofi – reteta delicioasa din sudul Italiei Gnocchi fara cartofi se fac mai [...]

8 Comentarii

Grisine Rustice Crocante

Grisinele rustice crocante Grisinele rustice crocante sunt preferatele mele. Sotului meu ii plac grisinele cu [...]

16 Comentarii

Vinete la Cuptor cu Mozzarella

Vinetele la cuptor cu mozzarella – ideale pentru un pranz rapid sau o cina lejera [...]

4 Comentarii

Briose Pizza

Retete culinare aluaturi – Briose pizza Briosele pizza se numara printre aperitivele mele preferate. Si [...]

14 Comentarii

Rulada de Carne Tocata

Rulada de carne tocata (polpettone) – mancare din regiunea Emilia-Romagna Rulada de carne tocata, polpettone [...]

6 Comentarii

Rulouri cu Mozzarella

Rulouri cu mozzarella – Retete culinare aluaturi sarate Rulourile cu mozzarella sunt deosebit de pufoase [...]

18 Comentarii

Fursecuri Fragede

Fursecurile fragede sunt delicioase si foarte simplu de facut. Aluatul  seamana perfect la gust si consistenta [...]

7 Comentarii

Lasagne alla Bolognese

Lasagne alla bolognese – reteta tipica regiunii Emilia-Romagna Lasagne alla bolognese sunt tipice regiunii Emilia-Romagna. [...]

35 Comentarii

Bensone – Desert italian

Retete culinare – Bensone, desert italian Bensone este un desert italian simplu, ideal pentru micul [...]

18 Comentarii

Piept de Pui in Sos Bechamel

Piept de Pui in Sos Bechamel – mancare cu carne de pui Pieptul de pui [...]

53 Comentarii

Panzerotti – placinte Italiene

Panzerotti – placinte umplute prajite, foarte populare in centrul si sudul Italiei   Panzerotti seamana [...]

16 Comentarii

Ciabatta

Ciabatta – unul dintre cele mai populare tipuri de paine din Italia Ciabatta, este o [...]

48 Comentarii

Minitarte Cu Crema De Pepene Galben

Minitarte cu crema de pepene galben, reteta gustoasa cu crema si aluat fraged Nu pot [...]

27 Comentarii

Chec Aperitiv cu Branza si Sunca Afumata

Checul aperitiv cu branza si sunca afumata este deosebit de delicios si foarte simplu de [...]

19 Comentarii

Zeppole di San Giuseppe

Zeppole-le sunt un tip de choux-uri tipice bucatariei italiene. Sunt delicioase si simplu de facut! [...]

10 Comentarii

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor