Mai multa prospetime cu noile combine frigorifice Bosch


Alimente proaspete si sanatoase cu noile combine frigorifice Bosch

Combine frigorifice Bosch detaliu
Combine frigorifice Bosch – articol Laura Adamache

Nimic nu imi displace mai mult decat fructele si legumele care nu isi pastreaza prospetimea pentru o perioada suficient de lunga in frigider. Mai ales vara am tendinta sa cumpar multe fructe si legume pe care trebuie sa le consum intr-un timp relativ scurt tocmai din cauza frigiderului meu care nu vrea sa mi le conserve intacte decat pentru cateva zile. Pentru ca urasc sa arunc mancarea, m-am hotarat ca este cazul sa ma gandesc serios la alt frigider. Noile combine frigorifice NoFrost cu sistem VitaFresh de la Bosch ne promit salate, fructe si legume proaspete si sanatoase pana la de trei ori mai mult timp fata de alte aparate frigorifice.

Combine frigorifice Bosch detaliu

Cel mai mult ma incanta sistemul VitaFresh Pro care ne permite sa selectam cu exactitate temperatura de depozitare pentru peste, carne si produse lactate in intervalul cuprins intre -1°C si +3°C, dar si nivelul optim de umiditate pentru fructe si legume. Asa cum stim, pentru peste si carne este ideal un mediu cu umiditate scazuta si o temperatura aproapiata de 0°C, pe care o putem seta independent de temperatura din restul compartimentelor.

Combine frigorifice Bosch detalii

De asemenea, sertarul special dedicat fructelor si legumelor permite variatia umiditatii aerului pe trei trepte, in functie de necesitati: pentru fructe, legume sau continut mixt, ceea ce impiedica deshidratarea alimentelor, mentinand un nivel optim de umiditate pentru pastrarea prospetimii de pana la 3 ori mai mult timp. Suna minunat, nu-i asa?

Combine frigorifice Bosch sertare

Si asta nu este tot! Multe persoane se confrunta cu spatiul redus din bucatarie. Noile combine frigorifice de la Bosch cu VitaFresh se incadreaza usor oriunde datorita dimensiunilor prietenoase. Combinele din seria 4, seria 6 si seria 8 sunt disponibile in variante de 60-70 cm latime si pana la 80 cm adancime (cvariante XXL). Cu un volum total net de peste 500l, combinele frigorifice NoFrost XXL sunt ideale pentru familiile mari si iubitorii de spatiu.

Combine frigorifice Bosch

Bosch este una dintre marcile care ofera intotdeauna calitate la cele mai inalte standarde. Indiferent de combina frigorifica aleasa, Bosch ofera 5 ani de garantie pentru orice aparat frigorific achizitionat pana la sfarsitul lunii octombrie 2016. Asadar, daca si voi sunteti in cautatrea unui nou frigider, aveti un stil de viata activ si puneti accentul pe prospetime si sanatate, va recomand sa luati in considerare noile combine frigorifice NoFrost cu sistem VitaFresh.

Print Friendly, PDF & Email
Summary
Mai multa prospetime cu noile combine frigorifice Bosch
Article Name
Mai multa prospetime cu noile combine frigorifice Bosch
Description
Despre noile combine frigorifice Bosch cu sistemul Vita Fresh
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor