Pui de-un pui? Concurs Komunomo


Pui de-un pui? Concurs cu retete cu carne de pui
cover-advert-650

Salutari, dragi impatimiti ai gatitului! Am niste vesti tare interesante pentru voi. Komunomo, in parteneriat cu KitchenShop,  organizeaza in perioada 22 februarie-7 martie concursul Pui de-un pui?competitie dedicata retetelor cu carne de… pui!

Daca vrei sa participi, trebuie sa propui o reteta proprie, al carei ingredient magic este carnea de pui. Pe langa instructiunile de preparare, trebuie sa adaugi si o poza, ca sa ne delectam privirea cu deliciul tau culinar. Tine minte,  poti sa inscrii in concurs o singura reteta!

Pentru efortul tau, poti fi rasplatit cu unul dintre urmatoarele premii:

  • Locul I: Oala Multicooker Kitchen Aid
  • Locul II: Set vase de gatit – Zwilling
  • Locul III: Set cutite TWIN Gourmet – Zwilling

Publicul va decide castigatorii, prin manifestarea de emotii. Retetele care primesc cel mai mare numar de emotii sunt declarate castigatoare. Concursul se desfasoara in totalitate pe platforma Komunomo.

I-am rugat pe cei de la Komunomo sa descrie in cateva cuvinte scopul platformei de social media. Iata ce au raspuns:

Komunomo este o platforma de social media, creata in Romania. Vrem sa ii ajutam pe utilizatorii nostri sa ajunga rapid la informatia care este relevanta pentru ei. Astfel, am venit cu ideea de comunitati – o solutie pentru ca oamenii cu pasiuni comune sa poata intra in contact si sa poata face schimb de impresii si cunostinte. Despre tine stim ca esti interesat de gastronomie. Avem deja o comunitate dedicata iubitorilor de mancare buna si impatimitilor de gatit. Te invitam sa i te alaturi!

Asteptam sa ne impresionezi cu reteta ta de pui! Succes la concurs! Cu drag, Echipa Komunomo.

Print Friendly, PDF & Email

4 comentarii la “Pui de-un pui? Concurs Komunomo

  1. Marcu Michael spune:

    Draga Laura,
    Am inscris o reteta la concurs, cu numele mamei mele (varsta era prea mica). Am inscris o reteta de „pui in sos de vin cu ciuperci sotate” si ar fi interesant sa iasa reteta castigatoare. Multumesc ca mai informat de concurs, e foarte folositor.
    P.S. Ai putea da like?? :)))

    • Laura Adamache spune:

      Marcu, mult succes la concurs. Sunt sigura ca reteta ta, daca indeplineste toate conditiile, va primi multe voturi.

  2. Ionel Tarnoveski spune:

    Buna Laura, in primul rand felicitari pentru apetisantul blog culinar. Am trimis si eu o reteta de pui la concursul Gourmet – unii concurenti sunt jalnici prin postarile lor, adica nu respecta criteriile. Sunt retete incomplete, fara poze si care au adunat f multe like-uri in cateva ore. Se pacalesc singuri (ca si bucatari), in goana pentru un premiu. Eu am participat din simplu motiv – sa vad intr-adevar retete inedite, insa unii nu au prea inteles.
    Mult succes, gust bun si multa inspiratie in tot ceea ce faci!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor