Dor de soare, dor de vara


Concursuri, colaborari – Dor de soare, dor de vara

Astazi am simtit ca a venit cu adevarat vara. Bine, cald a fost si in ultimele zile, dar nu ca astazi cand, pentru prima data in acest an, am simtit parfumul delicat al verii.  Pentru o fractiune de secunda mi-a venit sa fug in casa, sa fac bagajele si sa plec undeva departe, unde sa-mi pot reincarca bateriile, destul de consumate in acest moment.

padure-izvorul-olt-harghita

Cu toate ca mi-am revenit repede si nu am fugit sa fac niciun bagaj, nu pot sa nu ma gandesc la concediul din aceasta vara, care, desi pare destul de departe astazi, se va concretiza la sfarsitul lunii iunie. Am hotarat sa ajugem din nou in sudul Italiei si pentru ca din fiecare vacanta imi place sa ma intorc cu diferite produse tipice zonei in care ajung, am inceput sa-mi planific bugetul astfel incat sa am suficiente resurse financiare pentru micile placeri care-mi fac intotdeauna concediul mai frumos.

poza-far-puglia

Indiferent de destinatia aleasa pentru vacanta, trebuie sa ne asiguram ca aceasta va fi linistita, relaxanta si plina de momente memorabile.

Si pentru ca intotdeauna avem nevoie de putin ajutor cand vine vorba de un sejur reusit, Alpha Bank ne propune o solutie simpla si practica: cardurile de credit dedicate nevoilor noastre, in functie de categoria de venit.

Astfel, daca avem un venit mediu, ne plac cumparaturile, dar le facem rational, putem alege Alpha Card Visa Credit. In cazul in care venitul nostru este mediu spre mare si chiar iubim sa facem shopping sau sa calatorim, Alpha MasterCard Credit este optiunea cea mai buna.

carduri-alpha-bank

Cardurile de credit Alpha Bank au 0% comision pentru toate platile cu cardul din Romania si strainatate. Putem benificia de o perioada de gratie de pana la 55 zile, iar suma minima de rambursat este de 2,5% din suma utilizata. Serviciul “Verified by Visa” asigura o protectie suplimentara la tranzactiile online. Comerciantii parteneri ne asigura pana la 12 rate cu 0% dobanda iar magazinele partenere ne ofera reduceri de pana la 50%.

Dupa o asemenea propunere tentanta, va invit sa participati la un concurs foarte frumos, cu premii pe masura.

Puteti castiga unul din cele 3 vouchere de cumparaturi in Baneasa Shopping City in valoare de 100 de lei fiecare, oferite de Alpha Bank!

Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de mai jos. Vreau sa subliniez faptul ca nu sunteti obligati sa deschideti un cont la Alpha Bank, ci doar sa completati acest formular care va asigura inscrierea in concurs.

Click aici pentru a te inscrie!

Dintre voi, persoanele care vor dori sa aplice pentru un card nou, in urma discutiei cu un consultant al bancii, vor intra automat intr-o tombola pentru una din cele 30 de tablete Samsung oferite de Alpha Bank (castigatorii vor fi cei care vor realiza cele mai multe tranzactii cu acest card pana la finalul anului).

Regulamentul complet al campaniei, il puteti gasi AICI

Perioada de inscriere concurs: 5.05. 2015 – 24.05.2015.

Catigatorii vor fi alesi cu ajutorul random.org, pe data de 25.05.2015 si vor fi anuntati ulterior, printr-un email trimis pe adresa cu care s-au inregistrat in pagina de concurs. Veti mai putea  vedea ulterior lista de castigatori si in completarea acestui articol.

Mult succes!

Va multumesc tuturor pentru participare! Castigatorii acestui frumos concurs, sunt:

  1. Raluca Ana-Maria Matea
  2. Preda Maria Madalina
  3. Caliskan Alina

Felicitari!

 

Print Friendly, PDF & Email
Summary
Dor de soare, dor de vara
Article Name
Dor de soare, dor de vara
Author

2 comentarii la “Dor de soare, dor de vara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor