Castigator concurs Masterchef Sun Food


Acum doua zile s-a incheiat unul dintre cele mai frumoase concursuri organizate pana acum pe blog, Masterchef la mine acasa cu Sun Food. Cu ocazia primilor 8 ani de existenta, prietenii de la Sun Food v-au invitat sa participati la acest concurs cu premii absolut minunate. Mare parte din retetele inscrise au fost atat de frumos prezentate, incat jurizarea nu a fost deloc simpla. Dupa doua zile de dezbateri, am reusit sa alegem marele castigator care va intra in curand in posesia unui minunat robot de bucatarie Master Chef cu vas din inox, accesorii de framantat, feliat si maruntit astfel incat munca in bucatarie sa devina usoara si placuta!

Concurs Sun Food

Inainte de a anunta marele castigator, va dau o veste care sigur o sa va bucure! Pentru ca ati participat intr-un numar atat de mare si cu retete frumoase si foarte bine explicate, toti cei 67 de concurenti inscrisi in concurs vor fi premiati cu produse Sun Food! Asadar, rog toti concurentii sa trimita datele de livrare (nume complet, adresa, numar de telefon) pe adresa de mail: contact@sunfood(.)ro. Va rog foarte mult sa treceti in campul dedicat subiectului email-ului „Premiu concurs aniversar Sun Food”.

Marele castigator al concursului Sun Food este….Simona Patras!! Felicitari Simona!! Sa folosesti cu mult spor robotul si sa pregatesti cu ajutorul lui multe retete delicioase! Te rog sa trimiti datele pentru livrare (adresa, nume complet, numar de telefon) pe adresa de email: contact@sunfood(.)ro. In campul dedicat subiectului email-ului, te rugam sa adaugi „Castigator robot Master Chef Sun Food”.

rulada-de-curcan-concurs2-horz

Mai jos aveti punctajul final al fiecarui castigator. Pentru a-l viziualiza la o rezolutie mai buna, va invit sa dati click pe poza.

lista-concurenti

 Felicitari tuturor! Va multumesc pentru participare si va astept cu drag si la concursurile viitoare!

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Summary

5 comentarii la “Castigator concurs Masterchef Sun Food

  1. Daniela Marginean spune:

    Buna seara
    Am participat si eu si nu apar pe lista de castigatori ,mai ales ca am fost printre primii 50 … sunt nedumerita , ma ajutati si cu un raspuns ? multumesc
    Seara buna va doresc

    • Laura spune:

      Buna seara,

      Ati inscris o singura reteta in concurs si, asa cum v-am anuntat in email-ul trimis pe data de 16.01.2015, pana pe data de 18.01.2015 trebuia sa-mi mai trimiteti inca o reteta pentru a valida inscrierea dumneavoastra. Pentru ca nu ati facut acest lucru, ati fost eliminata din concurs.
      O seara minunata va doresc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor