Concurs cu gust


Concursuri, colaborari – Concurs cu gust

Concurs condimente naturale

Mai sunt doar cateva saptamani pana la Paste si cum toti ne dorim sa avem pe masa preparate delicioase si pline de gust, va invit, alaturi de Condimente-Online, la un concurs plin de premii atractive.

Magazinul condimente-online.ro vine in intampinarea noastra cu produse 100% naturale. Mirodeniile sunt macinate, amestecate si ambalate manual de o echipa de profesionisti, in cantitati mici pentru a-si pastra prospetimea.  Si am o veste foarte buna pentru voi! De acum puteti gasi toate condimentele de pe site si in magazinul Auchan Militari, vis-à-vis de Jysk.

Ce aveti de facut?

  1. In categoria Mixuri condimente veti gasi cateva subcategorii: Carne, Peste, Legume, Paste, etc. In fiecare subcategorie se afla o lista de condimente specifice preparatelor pe baza de carne, peste, legume, paste etc. La sfarsitul descrierii fiecarui condiment, gasiti o prounere de reteta. Exemplu: . Trebuie sa alegeti una dintre retetele aflate in aceste subcategorii  si sa o reproduceti.
  2. Nu este obligatoriu ca reteta sa fie respectata 100%. Daca nu aveti un ingredient, il puteti inlocui. Daca nu aveti mixul de condimente propus in fiecare reteta, nu este obligatoriu sa il cumparati si sa il folositi.  De exemplu, la reteta de hamburger de casa de pe condimente-online se folosesc 2 linguri de condimente hamburger si sos worcester. Daca nu le aveti la indemana, le puteti inlocui.
  3. Reteta trebuie pregatita special pentru acest concurs. Nu puteti participa cu o reteta care deja se afla postata pe blogul vostru (asta in cazul in care participantii detin un blog culinar). Poza retetei trebuie sa va apartina! Nu se accepta fotografii preluate de pe alte bloguri.
  4. Reteta pe care doriti sa o inscrieti in concurs trebuie sa contina un link spre reteta reprodusa de pe site-ul condimente-online.
  5. Dupa ce realizati reteta, trebuie sa o incarcati in pagina Concurs cu gust

Premiile concursului

Pentru ca este vorba despre un concurs complex, avem pentru voi 3 premii pe masura!

  • Premiul 1 – 200 Ron + un cos cu condimente
  • Premiul 2 – 1 voucher in valoare de 100 Ron pentru cumparaturi pe condimente-online.ro
  • Premiul 3 – 1 voucher in valoare de 70 Ron pentru cumparaturi pe condimente-online.ro

In plus, toti cei care vor plasa comenzi pe condimente-online.ro, in perioada 25.03.2014 -7.04.2014, vor beneficia de o reducere de 15%! Codul cuponului de discount este LAURA.

Durata concursului si desemnarea castigatorilor

  1. Concursul se desfasoara in perioada 25.03.2014 – 7.04.2014
  2. Castigatorii vor fi alesi de un juriu format din : Reprezentant condimente-online.ro si Laura Adamache.
  3. Fiecare reteta va fi primi doua note (1-10) pentru aspectul produsului finit si dificultatea retetei alese.

Cine poate participa?

  1. Oricine poate participa la acest concurs (nu este necesar sa aveti blog sau cont facebook).
  2. Cu toate acestea, cei care au un blog si posteaza reteta pe blogul lor (cu link de trimitere spre concursul de pe blogul Laura Adamache si link de trimitere spre reteta reprodusa de pe site-ul condimente-online) vor primi 1 punct din oficiu. In cazul in care folositi condimente achizitionate de pe site-ul condimente-online, introduceti un link spre condimentul folosit.
  3. Participantii trebuie sa aiba domiciliul stabil in Romania sau sa aiba pe cineva in tara care poate sa primeasca premiul in locul lor.

condimente fara aditivi

Va astept cu drag retetele si va doresc multa multa inspiratie!

Print Friendly, PDF & Email

12 comentarii la “Concurs cu gust

  1. Bianca Bodilcu spune:

    Buna , aseara am facut o delicioasa PAELLA , dupa reteta , modificarea am facut-o la carne , mie mi se pare delicioasa cu fructe de mare . Aici gasiti poza :

    • Laura spune:

      Draga mea, arata absolut minunat reteta ta! O sa te rog sa accesezi urmatorul link: https://www.lauraadamache.ro/concurs-condimente-online
      Aici exista patru campuri: nume (introduci numele tau), adresa mail (introduci adresa de mail. nu iti face griji pentru ca adresa de mail o sa ramana confidentiala, nu apare pe blog), descriere reteta (aici te rog sa introduci ingredientele si modul de preparare) si incarca fotografia retetei (aici dai click pe alegeti fisierul si alegi fotografia de pe calculatorul tau), apoi dai click trimite. Eu voi primi reteta ta si o voi inscrie in concurs.
      Te pup!

  2. Bianca Bodilcu spune:

    gata, am lasat si reteta 😛 Sper ca am fost destul de explicita. Oricum , felicitari pt acest blog minunat care m-a ambitionat sa incerc macar 50 % din retetele tale. Mai am mult pana sa te intrec , dar cu rabdare si exercitiu poate voi ajunge si eu sa am rezultatele tale!

    • Laura spune:

      Draga mea, fiecare persoana poate participa cu cate retete doreste. Cu cat sunt mai multe, cu atat exista mai multe sanse de castig. Te pup si te astept!

  3. Diana spune:

    Buna! M-am inscris si eu la concurs, doar ce am trimis reteta, dar am uitat sa mentionez ca am postat-o si pe blogul meu. Asadar, se gaseste si aici:

    Multumesc pentru inspiratie!

  4. Alina spune:

    Buna Laura,
    Vroiam sa te intreb daca de ex. in reteta e specificata dorada, nu se poate face reteta si cu alt tip de peste? Fiindca am tot cautat dorada si nu gasesc in zona noastra. 🙁

  5. Raluca spune:

    Draga Laura, foarte inspirata ideea concursului! Iti scriu acest comentariu separat pentru ca nu am stiut daca puteam sa scriu asta la sfarsitul retetei… Eu nu am voie sa mananc cu sare iar reteta pe care am pregatit-o, pizza cu usturoi verde, evident am facut-o fara sare! mi-am ales condimentele pentru pizza (desi nu le aveam in casa la momentul pregatirii) tocmai pentru ca am observat ca nu au sare adaugata. Este foarte greu sa gasesti in comert un mix de condimente fara sare adaugata! Asa ca il voi incerca negresit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor