Copane de pui in crusta de seminte


Retete culinare mancare – Copane de pui in crusta de seminte

Copane de pui in crusta de seminte detaliu final

Printre sarmale, salata de boeuf si aperitive, am facut o pauza scurta foc ca sa postez aceasta reteta de copane de pui in crusta de seminte, care se poate afla pe masa de Craciun daca doriti sa preparati si altceva in afara de retetele traditionale de sarbatori. Se fac repede foc si sunt gustoase atat calde cat si reci. Le puteti servi langa o garnitura de cartofi sau morcovi natur sau salata bouef, etc.

Ingrediente – Copane de pui in crusta de seminte

  • 1 kg pulpe inferioare de pui
  • 250 gr mix seminte (floarea soarelui, samburi de pin, dovleac, fistic, susan alb si negru)
  • mustar dulce/mustar original Dijon

Mod de preparare

  • Spalam pulpele de pui, le stergem bine cu un servet absorbant si le prajim in 3-4 linguri de ulei cate 7-8 minute pe fiecare parte.
  • Le scoatem din tigaie si le lasam sa se raceasca pe un fund de lemn. Nu trebuie sa se raceasca complet ci sa ramana usor caldute.
  • Le ungem bine bine pe toate partile cu mustar si apoi le tavalim prin mixul de seminte. Le presam putin ca sa se imbrace perfect in seminte.
Copane de pui in crusta de seminte preparare
  • Le asezam in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si le stropim cu putin ulei.

Copane de pui in crusta de seminte in tava

  • Le coacem in cuptorul preincalzit la 180°C pentru cca 10 minute, dupa care le intoarcem pe cealalta parte, le stropim cu putin ulei si le mai coacem inca 10 minute.
  • Se servesc calde sau chiar reci.
Copane de pui in crusta de seminte detaliu
Pofta buna!
Print Friendly, PDF & Email
Sumar
recipe image
Nume Reteta:
Copane de pui in crusta de seminte
Publicata:
Timp preparare:
Timp gatire:
Timp total:
Voturi:
4.51star1star1star1star1star Based on 13 Review(s)

26 comentarii la “Copane de pui in crusta de seminte

  1. cristina spune:

    UAAAAUUUU!!!! As manca vreo 2 pulpite, arata demential. Astazi toata ziua am copt prajituri, ca sa ma relaxez m-as tranti in fata televizorului cu o pulpa de asta in farfurie.
    Craciun fericit tie si familiei tale.
    Te pup Laura draga

  2. Antonina spune:

    Nu-ti mai zic ca arata demential si-mi ploua un gura ca stii deja 😉 Sarbatori minunate draga mea!! Sa ai parte de sanatate si tot ce-ti doresti !! Craciun fericit !! Te imbratisez cu drag!

  3. Sidy spune:

    Tare mult imi mai plac cum arata !

    Iata si Craciunul trece,
    Nu-i zapada si e rece.
    Doar in inimi este cald si in verdele din brad.
    Si-a trecut o sarbatoare,
    Ce-a lasat in urma oare?
    Sper ca numai lucruri bune, sa fii fericita,lume!
    Asteptam sa vin-acum
    Anul Nou,este pe drum.
    Spor s-aveti la pregatire si distractie din plin!
    LA MULTI ANI 2012!

  4. Ana Maria Ciolacu spune:

    Doamne, cat de bine arataaaa… <3<3<3 Minunate…
    Si iti doresc si sarbatori fericite, cu un an nou mai bun ! Te pup cu mare drag, scumpa mea frumoasa! <3<3<3

  5. Nikita spune:

    Normal ca sant super …eu am incercat cu aripioare taiate in doua si s-au dusssssssssssssss de bune ce au fost .Apropo de crenvusti -poate reusiti sa ne recomandati o reteta de corn dog americana care sant f.buni dar mi se par putin dulci ? Acum ma intorc la preparat sushi …ptr.100 de persoane -Doamne -ajuta .
    Va multumeste si LA MULTI ANI va doreste fam.Tal

    • Laura spune:

      Nikita, scumpa mea, felicitari din toata inima ca ai reusit sa faci sushi pt 100 persoane!! Woow!!
      Chiar ma gandeam sa postez o reteta de corn dog asa ca sigur o s-o vezi curand pe blog.
      Pup cu drag si La Multi Ani!!!

  6. Larisa spune:

    Невероятная красота. Спасибо огромное за рецепт. Очень понравилось.
    Люблю Ваш блог.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor