Castiga un set de cutite ceramice elvetiene


Pentru ca a venit toamna, va invit din nou la concurs! Premiul consta intr-un minunat set de cutite ceramice elvetiene oferit de www.pentruacasa.com, in valoare de 400 RON.

UPDATE

Pentru ca au existat cateva nelamuriri referitoare la ora de incheiere a concursului am hotarat sa il mai prelungesc pana maine la ora 24.00. Initial am scris ca se incheie astazi la ora 12 p.m care inseamna ora 12 la pranz (ora la care l-am si incheiat), 12 a.m inseamna ora 12 noaptea, dar s-a creat o confuzie intre p.m si a.m printre cativa concurenti asa ca il voi prelungi ca sa pot introduce si retetele sosite dupa ora 12 p.m

Va astept asadar retetele pana maine, 28 septembrie 2011, la ora 24.00 ( adica 00.00 sau 12.a.m) !!

Dragii mei, concursul s-a incheiat si vreau sa va multumesc ca ati participat intr-un numar atat de mare si cu niste retete absolut splendide si apetisante. Pe mine m-ati pus intr-o mare incurcatura pentru ca prezentarea si varietatea retetelor sunt de mare exceptie.
Castigatorul va fi desemnat in urma deciziei juriului format din : Edith Frincu, Laura Laurentiu si Laura Adamache si anuntat pe data de 5 octombrie 2011.
Mult succes tuturor si va multumesc pentru participare!!
P.S : In cazul in care nu va vedeti reteta trimisa deja inscrisa in concurs va rog sa ma anuntati!!

Tema concursului este una dulce dulce si bineinteles cu parfum de toamna. Participantii trebuie sa pregateasca un desert cu mere ( prajituri, placinte, creme, budinci, tarte, etc). Este perfect orice desert care are marul ca ingredient principal.

Reteta desertului ales pentru concurs nu trebuie sa se afle deja pe site-ul sau blog-ul participantilor ci trebuie pregatit pentru acest concurs si postat pe blogul concurentilor incepand cu data de 13 septembrie 2011, cu link spre concursul de pe site-ul meu.

Perioada de desfasurare este cuprinsa intre: 13-27 septembrie. Pe 27 septembrie, ora 12.00 a.m concursul se va incheia iar castigatorul va fi desemnat in urma deciziei unui juriu format din 2 persoane minunatate si foarte talentate care nu cred ca mai au nevoie de prezentari pentru ca le cunoasteti cu siguranta, Edith Frincu si Laura Laurentiu. Pe langa Edith si Laura si eu voi puncta fiecare reteta participanta. Juriul va da notele de rigoare intre 27-4
octombrie iar eu voi anunta castigatorul pe data de 5 octombrie.

Fiecare reteta va primi doua note pentru aspectul produsului finit si complexitatea modului de preparare iar notele vor fi de la 1 la 10.
Dupa ce postati reteta pe blog-ul sau site-ul dumneavostra, va rog sa imi lasati link-ul retetei participante intr-un comentariu la aceasta postare.

Puteti participa chiar daca nu locuiti in Romania dar pentru a primi premiul trebuie sa aveti rude sau prieteni cu domiciliul stabil in Romania.

In cazul in care nu aveti un blog sau un site, imi puteti trimite retetele insotite de poze la adresa de email:

contact(@)lauraadamache(punct)ro

Pozele trebuie sa va apartina!! In cazul in care sunt copiate de pe alte site-uri, bloguri sau forumuri, reteta va fi descalificata!

Acestea fiind zise va urez mult mult succes si astept cu nerabdare minunatele dulciuri cu mere pe care o sa le pregatiti!!

 

 

Print Friendly, PDF & Email

92 comentarii la “Castiga un set de cutite ceramice elvetiene

  1. Laura Frunza spune:

    Doamne, ce mult imi doresc niste cutite ceramice! Poate imi incalc propriul consemn (sa nu mai particip la concursuri culinare) si particip si eu, macar sa stiu ca am o minima speranta.

    • Laura spune:

      Laura draga mea, sunt excelente cutitele ceramice. Te astept cu mare drag la acest consurs si iti urez multa bafta in caz ca vei participa!
      Pup!:)

    • Laura spune:

      Laura scumpa mea, din pacate reteta ta nu poate intra in concurs deoarece e postata la tine pe blog din ianuarie 2011. Am scris in articol ca reteta participanta nu trebuie sa se afle deja pe blog ci trebuie facuta de acum inainte, in aceste doua saptamani.
      Pup cu drag!!:)

  2. Alina spune:

    Pot pregati o reteta care o am deja pe blog dar intr-o postare noua?
    Multumesc pentru raspuns si succes!
    O zi minunata 🙂
    Alina.

    • Laura spune:

      Alina scumpa, da, o poti pregati din nou si neaparat sa o fotografiezi cand o faci. Este nevoie de pozute noi ca sa intre in concurs.
      Pup si spor!! <3

    • Laura spune:

      Mirela draga mea, poti participa chiar daca nu ai blog sau site. Imi trimiti reteta insotita de poze la adresa de mail pe care am scris-o in articol si eu o voi posta intr-o sectiune separata la mine pe site.
      Pup cu drag si bafta multa!! 🙂

    • Laura spune:

      Alice scumpa, da, un participant cu o singura reteta.
      Cum sa nu ai sanse??? Binainteles ca ai sanse si eu te astept cu mare mare drag!!

    • Laura spune:

      Flory scumpa, sunt foarte bune cutitele. Nu le fac reclama dar sunt intr-adevar excelente.
      Pup cu drag si astept minunatia ta dulce!!

  3. Andreea spune:

    Felicitari Laura pentru acest concurs minunat! De juriu ce pot sa zic, sunt doua doamne pe care le apreciez foarte mult.

    Imi e greu sa ma gandesc macar ca o sa am aceste minunate cutite in bucatarie, dar o sa fac tot posibilul sa creez o reteta pe masura gazdei,juriului si premiului, chiar daca am inceput cel mai greu an de liceu o sa particip cu mare drag 🙂

    In curand voi pregati reteta cu pozici si trimit linkul.

    Pupici si succes tuturor

    • Laura spune:

      Draga mea Andreea, inainte de toate iti doresc mult succes in noul an scolar. Imi amintesc si eu de liceu si parca a trecut o vesnicie de cand l-am terminat.
      Te astept cu mare mare drag la concurs!! Mult spor la bucatarit!! Pup cu drag! 🙂

  4. SGARDEA CRISTIANA spune:

    LAURA DRAGA ITI URMARESC BLOGUL APROAPE ZILNIC CHIAR DACA NU LAS COMENTARII SA STII CA MA INSPIR DIN RETETELE TALE. SI ACUM INTREBARE – POT PARTICIPA CU UN TORT DE MERE SAU TREBUIE SA FIE NEAPARAT PRAJITURA?

    • Laura spune:

      Cristiana draga mea,iti multumesc ca-mi urmaresti blogul si ca-ti plac retetele mele.
      Sigur ca poti concura cu un tort de mere! Orice dulce care are mere in compozitie este perfect pentru concurs. Singura conditie e ca reteta sa nu fie deja postata pe blogul tau, asat ain caz ca ai blog, daca nu, astept cu mare drag reteta ta la adresa de mail mentionata in articol.
      Mult succes, draga mea!!:)

  5. Betty spune:

    Super, Laura! Chiar ieri am facut un desert cu mere pe care nu am apucat sa il postez inca. Sper sa reusesc azi si apoi iti trimit linkul. Multumim pt oportunitate

  6. Catalina spune:

    Bună Laura, acesta este un concurs la care sunt tentata să particip pentru ca am lucrat cu acest fel de cuţite la un moment dat şi ştiu că sunt bune 🙂

    Aş avea însă o întrebare pentru tine pe care sper că nu o vei gasi deplasată. Eu şi prietena mea bună Ana avem împreună un site de reţete culinare. Eu am deja o idee cu care doresc să particip, la fel şi ea. Nu văd care sunt condiţiile în cazul în care site-ul/ blog-ul este unul cu mai mulţi autori. Putem participa fiecare cu reţeta ei sau trebuie să fie o reţetă per site/ blog? Îţi mulţumesc 🙂

    • Laura spune:

      Catalina draga mea, sigur ca puteti participa amadoua cu doua dulciuri diferite.
      Pup cu drag si astept retetele voastre!! 🙂
      Mult succes!! 🙂

  7. zilahi adela spune:

    Frumos concurs, si eu imi doresc asemenea cutite si cred ca voi participa si eu! Sa ma gandesc la o reteta cu mere si sa ma apuc de treaba!
    🙂 Pupicei Laura!

  8. Adam Bezsnei Eniko Blanka spune:

    Buna Laura, asa cum am promis incerc si eu norocul meu cu aceasta reteta,e prima data cand particip la tine, desi te urmaresc des fara prea multe comentarii. Te admir mult si iti multumesc ca ne impartasesti retetele tale si secretele culinare, pozele tale parca vorbesc, de multe ori raman fara cuvinte. Esti o persoana minunata la fel si doamnele din juriu.
    La cat mai multe retete si concursuri iti doresc. Te pup cu drag, Blanka
    P.S. daca ceva nu e ok te rog sa ma anunti.

  9. bbenyci spune:

    Nu stiu de ce primul comentariu nu a aparut, oricum vreau sa iti multumesc ca ne impartasesti cu noi secretele culinare si ca iti petreci mult timp sa faci cat mai multe poze reusite cu preparatele tale. Esti o persoana deosebita si ai toata admiratia mea, la fel ca celelalte doua doamne din juriul tau. Referitor la premiu e ceva foarte util si foarte deosebit, stiu ca acele cutite sunt foarte bune, cred ca oricne si-ar dori in bucatarie.
    Ti-am trimis linkul cu blogul meu si daca crezi ca mai ai nevoie de ceva iti stau la dispozitie. Pozele de pe blog imi apartin mie. Te pup.

  10. Alexa Monica spune:

    Vreau sa particip si eu la acest concurs. Astfel am pregatit si eu o reteta.
    O gasesti aici la acest link:
    Multumesc!

  11. Goleanu Mirela spune:

    Laura de ce nu apare la reteta mea, pe blogul tau, prima poza cu tortul de pe blogul meu??? e mult mai luminoasa si mai frumoasa …. 🙁

  12. vasi spune:

    Laura, salut initiativa concursului care are un minunat premiu!
    Reteta „Prajitura simpla cu mere”, este cea cu care eu intru in concurs.
    Numai bine doresc tuturor!

  13. Sabrina spune:

    Draga Laura, uite si reteta mea pentru concurs: . Vad ca nu a aparut inca pingback, nu stiu de ce.
    Multumesc pentru ocazie.Si pentru retete.
    S

  14. bbenyci spune:

    Buna seara Laura, multumesc pentru aceasta sansa, am vazut ca a aparut poza cu reteta mea, dar nu stiu de ce nu face trimitere catre blogul meu, ai intampinat ceva probleme? as vrea te rog daca ceva nu e ok sa imi dai de stire sa iti pot trimite reteta si poze pe e-mail. Multumesc frumos si sper sa fi totul ok. O seara frumoasa si succes concurentiilor.

  15. zilahi adela spune:

    Buna Laura, am revenit cu reteta, sper sa fie in regula, 🙂 . Bafta tuturor concurentilor! Pupicei si o seara placuta!

  16. Crasmaru Mirela spune:

    buna ziua draga Laura si gospodine 🙂

    am venit si eu cu o reteta, sper sa va placa, mie si familiei mele ne`a placut enorm

    Succes gospodinelor si va doresc o zi minunata

  17. Magdalena spune:

    ohh, de cand visez eu la asa cutite!! maine ma apuc sa fac ceva cu mere, macar sa nu imi para rau ca nu am incercat…desi nu sunt prea optimista cand particip la un concurs :))

  18. My Fancy Cake spune:

    Buna Laura

    Multumim pentru acest concurs. Premiul este minunat.
    Iata si reteta mea:

    Bafta tuturor concurentilor!
    Raluca

  19. Georgi spune:

    Draga Laura, as dori sa particip si eu la concurs, cu o reteta care sper sa aduca ceva nou in blogosfera culinara. Iata si link-ul:
    Doresc succes tuturor participantilor si participantelor! O zi buna tuturor!!

  20. Bailesteanu Felicia Carmen spune:

    Doresc sa particip si eu la concurs cu reteta – Tarta cu mere si nuci .

    Este pentru prima data cand particip la un concurs culinar si sper sa castig 🙂
    Concurenta este mare si retetele toate sunt delicioase .
    Succes tuturor !

  21. Oana Savu spune:

    Buna Laura,
    Multumesc pentru postarea retetei mele. Am observat insa ca link-ul din pagina cu retetele concursului trimite doar catre poza, nu si catre reteta. Poti corecta, te rog?
    O zi excelenta,
    Oana

  22. Catalina spune:

    Bună Laura, e o mică problemă la postarea titlului reţetei în cadrul concursului. Ar trebui sa fie pe numele meu pentru că şi colega mea de site va pregati o reţetă. Participăm separat nu împreună. Mulţumesc frumos.

  23. Nicoleta Grófová spune:

    Buna Laura,

    Imi plac tare mult retetele tale si ceea ce ai creat aici. Urmaresc in tacere fiecare postare si astfel am vazut concursul organizat de tine in colaborare cu http://www.pentruacasa.com. De aceea, cu toate ca mi-am propus sa nu ma mai inscriu la concursuri culinare pe paginile din Romania, iata, premiul oferit de voi ma incinta si ma las de promisiune. Asadar, cu aprobarea ta, as dori sa inscriu si eu reteta mea: .
    Multumesc frumos si totodata urez succes tuturor concurentelor. Nico

  24. Cretu Veronica spune:

    As dori sa particip si eu la acest concurs cu o prajitura foarte simpla dar delicioasa.

    Am vazut prajituri minunate postate de catre concurente. Multa bafta tuturor.

  25. Ana Maria Ciolacu spune:

    Buna, Laurica! Cand am auzit ca gazduiesti un concurs m-am gandit, why not ? *__* Deci, iata si reteta mea:
    Pupici!

  26. Wonder spune:

    Salut Laura,

    Urmarind de mult site-ul tau si avand o pasiune pentru gatit m-am gandit sa-mi deschid si eu un blog. Concursul acesta este primul la care particip si ma bucur mult ca pot face asta chiar in cadrul site-ului tau 😀
    Reteta mea este pentru briose cu mere :

    Cu drag,
    Wonder

  27. Pintea Ramona Alina spune:

    Bunã,
    M-am hotãrât sã particip si eu la acest concurs, cu un desert care ma fãcut sa cad în tentatie…am uitat de dietã :((
    Particip cu reteta :
    e ok? multumesc

  28. magda spune:

    Pe ultima suta de metri vin si eu cu un desert mult cautat…. Sper doar ca nu ajung prea tarziu.
    Desert de mere si unt de arahide

  29. Andie @ www.reteteveggie.com spune:

    Draga Laura,
    Pe ultima suta de metri, iaca si eu cu o reteta parfumata de mere coapte cu smochine, rom si fistic. M-am simtit datoare sa particip, intr-un fel pentru a-ti multumi ca acum doi ani blogul tau minunat m-a inspirat sa ma aventurez intr-ale gatitului. Sper sa iti placa, te imbratisez cu drag!

    Andie

  30. Oana Ciurea spune:

    Draga Laura,
    pe ultima suta de metri ma inscriu si eu cu o reteta si anume „Tarta daneza cu mere si ciocolata” a carei reteta se gaseste aici:
    Apreciez enorm concursurile cu jurizare, simt ca sansele sunt mai realiste decat concursurile cu voturi, multumesc pentru sansa acordata!
    Am facut tot posibilul sa ma ridic la inaltimea concursului si chiar daca nu castig pot sa spun ca provocarea mi-a facut o desoebita placere.

    Mesaj din partea sotului „Spune-i sa iti dea de pe acum cutitele alea , ca la cat timp ai pierdut cu reteta asta mi s-au lungit urechile de foame” . Noroc ca am avut ceva bun , dulce si mai ales cu CIOCOLATA! 😉

    Oana

  31. fantezie in bucatarie spune:

    Vin si eu cu o prajitura cu mere simpla, usoara si rapida….ca pana la urma asta cautam noi gospodinele in ziua de azi ceva rapid si bun!!!O zi frumoasa!!!

  32. alina paduraru spune:

    nu stiu daca va mai fi luat in considerare postul meu…pentru ca vad ca ai scris ca s-a incheiat perioada de inscriere…desi in Regulament se precizeaza ca retetele se pot inscrie pana la ora 12 p.m..

    • Laura spune:

      Alina scumpa mea, 12 p.m inseamna ora 12 ziua ( ora la care am si incheiat conursul) iar 12 a.m inseamna 12 noaptea. Pup cu mare drag si introduc acum reteta ta in concurs deoarece l-am prelungit pana astazi la ora 12 noaptea.

  33. Melcul Bucatar spune:

    Buna seara,
    Ma bucur foarte mult ca termenul s-a prelungit si as dori sa ma inscriu si eu la concurs cu al meu „Mini quiche cu mere”: .

    Multumesc mult Alina Paduraru pentru comentariul tau, altfel nu as fi stiut ca termenul e pana la miezul noptii!

    O seara buna!

  34. alina paduraru spune:

    mersi mult…pai este….oricum, nu era suparare…ca macar i-am rasfatat pe ai mei..uite reteta! acusica si mailul!

  35. alina paduraru spune:

    :)..greu- greu ne-a fost cu datele astea! multumim pentru intelegere si clarificari!..eram convinsa ca p.m inseamna asta noapte! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor