web analytics

Muffins cu ciocolata

Muffins cu ciocolata

Abia dupa ce am facut a doua oara acesti minunati muffins cu ciocolata, am reusit sa fac cateva poze. Au fost extraordinar de gustosi si pufosi !! Prima data i-am facut vinerea trecuta cu gandul ca o sa am ceva dulce pentru micul dejun din weekend. Ei bine, pana seara s-au dus!! Nu stiu prin ce minune dar tocmai vineri, aproape imediat dupa ce i-am scos din cuptor, ne-am trezit la usa  cu 4 bucati musafiri. Bineinteles ca i-am servit cu muffins si binenteles ca i-au mancat cu mare pofta.  Asa ca, sambata dimineata i-am facut din nou si chiar daca nici a doua tura nu a avut viata lunga, ne-au ajuns pentru 2 zile.

Ingrediente pt 15 muffins:

  • 300 gr faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 40 gr cacao
  • 210 gr zahar
  • 2 oua
  • 160 gr ulei floarea soarelui/arahide
  • 125 ml lapte
  • 160 gr ciocolata cu lapte

Amestecam faina cu zaharul, cacaoa si praful de copt.

Muffins cu ciocolata

Intr-un alt vas, amestecam ouale cu laptele si uleiul,

Muffins cu ciocolata

Turnam amstecul lichid peste cel solid si amestecam pana le omogenizam.

Eu am avut niste oua mici de ciocolata umplute cu mousse de cioco asa ca le-am taiat in feliute si le-am adaugat aluatului. Daca doriti, puteti folosi ciocolata amara sau alba pe care o taiati in bucatele nu foarte marunte.

Muffins cu ciocolata

Umplem pe trei sferturi hartiutele de muffins si le asezam in forma de muffins,

Muffins cu ciocolata

Coacem muffins-ii la 180°C, cuptor preincalzit, pentru 20-25 minute.

Muffins cu ciocolata

Ii pudram cu zahar pudra vanilat si ii servim dupa ce s-au racit putin,

Muffins cu ciocolata

Deliciosi si extrem de simplu de facut!

Pofta buna!!

Etichete:,
76 Comentarii
  1. 1
    14/06/2011
    18:02

    M-ai convins Laura cu aceste muffinsuri, arata tare bine , exact pe gustul meu, sunt topita dupa ciocolata! Excelent! O seara placuta!

  2. 2
    14/06/2011
    19:41

    Superbe briosele!…copilul meu este innebunit dupa ele. Ca sa nu mai zic ca sunt excelente la o cafea. Te pup!

  3. 3
    14/06/2011
    19:55

    Pozele arata superb! cum reusesti sa faci poze asa frumoase?

  4. 4
    14/06/2011
    20:33

    intr-adevar delicioase ! pacat ca n-am fost si eu unul din musafiri!

  5. 5
    15/06/2011
    07:26

    Delectabile ! am pregatit si eu acu ceva timp o dulcegarie din asta cu ciocolata si nu pot decat sa zic ca-i delicioasa.. Cat despre prezentarea ta.. de vis ! pupici Laura

  6. 6
    15/06/2011
    09:14

    adoram briosele servite dimineata langa o cana de lapte , sambata am facut si eu doua portii cu cirese si …. repede au disparut , cred ca oricate am face , niciodata nu sunt indeajuns !!!! … iar variantele sunt multe ;)

  7. 7
    15/06/2011
    15:10

    Sunt o devoratoare de muffins, mari, mici, cu orice aroma sau umplutura. Atat de ciocolatosi nu am facut pana acum, dar ma tenteaaaaaaaaza!
    Claudia

  8. 8
    15/06/2011
    16:10

    Adela scumpa, ma bucur tare mult ca-ti plac!!
    Pup cu drag si sa-mi spui daca ti-au placut in caz ca le incerci!!

  9. 9
    15/06/2011
    16:10

    Licuta draga mea, langa o cafea sunt exceptionale dar si langa un pahar cu lapte pentru cei mici.
    Pup cu mare drag!!

  10. 10
    15/06/2011
    16:12

    Otilia draga mea, multumesc mult ca-ti plac fotografiile mele.
    Folosesc multa lumina naturala mai ales in perioada calda a anului cand zilele sunt lungi si luminoase.
    Pup cu mare drag!!

  11. 11
    15/06/2011
    16:13

    Pansy draga mea, tare ma bucur ca iti plac si sa stii ca mi-ar fi placut foarte mult sa te numeri printre musafirii mei.
    Pup cu drag!!

  12. 12
    15/06/2011
    16:16

    Antonina scumpa, le ador pur si simplu. Am avut o perioada cand nu imi placeau deloc muffinsii dar in timp am invatat sa ii apreciez si sa stii ca sunt dulciurile pe care le fac cel mai des cand sunt in criza de timp.
    Pup cu mare drag si multu mult ca-ti place prezentarea!

  13. 13
    15/06/2011
    16:17

    Catkitchen, asa-i, se duc atata de repede ca nici nu ai timp sa te bucuri de gustul lor.
    Pup cu mare drag si am si eu in plan niste muffins cu cirese cat de curand.

  14. 14
    15/06/2011
    16:20

    Claudia scumpa, daca iubesti atat de mult muffinsii atunci astia or sa-ti placa sigur!!
    Pup cu drag si daca-i incerci sa-mi spui cum ti s-au parut!!

  15. 15
    15/06/2011
    18:44

    M-am hotarat.Maine merg sa-mi cumpar tava de muffins.Trebuie sa incerc neaparat reteta asta..arata atat de delicios…Uff…

  16. 16
    15/06/2011
    18:59

    Mmm uno de mis muffin preferidos! Me encanta, el chocolate es mi mejor amigo jeje

    Besos

  17. 17
    16/06/2011
    04:38

    foarte buna reteta,tentanta,multumesc pentru postare,o zi placuta

  18. 18
    16/06/2011
    10:15

    Extraordinar de bune, le-am facut ieri cu ciocolata Mars. Multumesc mult, Laura!

  19. 19
    16/06/2011
    14:44

    Laura,voiam sa te intreb si eu ceva.Vreau sa-mi cumpar tavita pentru briose si nu stiu de care.de silicon sau normala?ma gandeam sa iau de silicon,dar am cuptor pe gaze si mi-e sa nu se topeasca,sau ceva….tu ce sfat imi dai?

  20. 20
    16/06/2011
    15:02

    Sudessa draga mea, eu pur si simplu urasc formele de silicon. Am in dulap vreo 4-5 tipuri de forme pe care le-am cumparat cu cativa ani in urma. Dintre toate am incercat forma de chec si nu mi-a placut absolut deloc pentru ca mi s-a deformat checul si a iesit uratel foc.
    Eu zic ca formele teflonate sunt cele mai bune dar este strict parerea mea. Poate tie iti plac formitele de silicon. Sunt dragutele foc si nu ocupa spatiu dar, sincer, mie nu imi plac.
    Pup cu mare drag!!

  21. 21
    16/06/2011
    15:06

    Valerie, muchas gracias que te guste la receta!! También me gusta el chocolate!! :))

    Besos!!

  22. 22
    16/06/2011
    15:07

    Ina scumpa, eu multumesc ca iti place!!
    Pupicei cu mare mare drag si te mai astept pe la mine!!

  23. 23
    16/06/2011
    15:08

    Anca scumpa mea, tare ma bucur ca ti-au placut!!! Multumesc muuult pentru ideea de a folosi Mars. Chiar nu m-am gandit asa ca pupicei si multumesc mult mult!!

  24. 24
    16/06/2011
    16:33

    Lucia sant!…ff foarte gustosi sant acesti muffinsi, i-am facut cu cioco. alba….un deliciu…te lingi pe degete…dar se pun Kg-le ,,si-i vara !!! Tu ce faci ??doar le faci sau si mananci???ai metabolismul suuuper- bun???!!!ai vazut ce de comentarii ,ai la premiile cu vanilie????spor la gatit si la citit -pupici muuulti !!!!!

  25. 25
    16/06/2011
    18:12

    Esti extraordinara… ca intotdeauna.
    Sigur ii voi face si eu in weekend pentru fetitele mele.
    O vara frumoasa in continuare.
    Carol

    PS. Vreau sa te intreb ceva: cu ce poate fi inlocuit amidonul din retetele tale? In Canada inca nu am reusit sa gasesc. Sper sa imi aduc cateva pliculete de acasa cand merg. Multumesc.

  26. 26
    16/06/2011
    18:15

    Delicioase…. ma surprinzi mereu placut. iar fotofragiile sunt extraordinare.

  27. 27
    16/06/2011
    20:51

    Vai Laura, mã omori încet…nu de alta dar mã topesc dupã un muffin, aratã tare apetisanti si fini…yummy!

  28. 28
    17/06/2011
    07:35

    Draga mea Laura.. eu sunt ca un scai.. ma dai jos de pe rochita, ma arunci in iarba si ma agatz de pantofiori :)) asa ca iti lansez iar invitatia Provocarii Dulce Ro :)) Pupicei ! si o zi minunata

  29. 29
    17/06/2011
    15:51

    Arata foarte bine, imi ploua in gura de vreo cateva zile:)))

    Laura, daca vreau sa elimin cacaoa din reteta, trebuie sa mai adaug putina faina in schimb sau nu? Mersi mult si abia astept sa le fac duminica(mi-am luat tava, dar am uitat sa-mi cumpar hartiute:)))

  30. 30
    19/06/2011
    09:57

    I-am facut azi dmineata, cu cioco alba:),tare buni.
    Cred ca am sa ii fac si pe cei cu mure, dar mai peste vreo cateva zile, ca aseara am facut si inghetata de finetti si prea mult dulce…ingrasa:)))
    Pupicei la fel de dulci ca si muffins-urile:D si nu in ultimul rand inca un multumesc si pt aceasta reteta. Rapida si foarte utila cand suntem in criza de timp:)

  31. 31
    20/06/2011
    06:54

    Le-am facut vineri, au fost un deliciu. De la mama, mama soacra, bunica, sot, copil …. am fost incantati de ele. Le voi face din nou la ziua mamei, vineri. Cel mic era murdar tot de la faptul ca nu a rezistat si a lins bol, lingura, paleta de aluat :))
    Initial imi iesise prea gros aluatul, l-am facut mai moale cu putin lapte si ulei. Cred ca am gresit cantitatile un pic. As vrea sa stiu daca pot inlocui uleiul de floarea soarelui cu ulei de masline si zaharul cu zahar brun.

  32. 32
    21/06/2011
    06:22

    Lucia draga mea, tare ma bucur ca ti-au placut!! Si eu pap din tot ce fac dar cu masura si fac mult sport.
    Pup cu mare drag si multumesc ca le-ai incercat!!

  33. 33
    21/06/2011
    06:35

    Carol draga mea, te pupic si ma bucur mult ca-ti place retetuta!
    Amidonul poate fi inlocuit cu faina deci daca te lovesti de vreo reteta in care se folosesc,sa zicem, 250 gr faina si 50 de amidon, foloseste fara grija 300 gr faina.
    Pup si o zi excelenta sa ai!!

  34. 34
    21/06/2011
    06:36

    Ramona scumpa, sa stii ca eu nu eram mare fan muffins dar de la o vreme ii fac foarte des pentru ca sunt rapid de facut si deliciosi!!
    Pup cu mare drag!!

  35. 35
    21/06/2011
    06:40

    Vaaaai, Antonina scumpa, m-ai facut sa rad cu lacrimi!!:))))
    Din tot sufletul mi-as dori sa pot sa accept si daca as putea sa fac ce vreau cu retetele mele, nu as mai sta pe ganduri.
    In fiecare luna trebuie sa pregatesc 20 de retete asa ca imi ramane cumplit de putin timp la dispozitie.:(((

  36. 36
    21/06/2011
    06:44

    Laura scumpa, mii de scuze ca nu ti-am raspuns la timp. Daca elimini cacaoa, mai adauga inca 20 de gr faina sau amidon.
    Tare ma bucur ca ti-au placut si cred ca au iesit o minune cu cioco alba.
    Pup si sa-ti fie de bine!!

  37. 37
    21/06/2011
    06:47

    Sindesign, cred ca era o dulceata cel mic cu boticul plin de aluat!!:))
    Scumpa mea, cu siguranta poti inlocui uleiul de floarea soarelui cu cel de masline dar te sfatuiesc sa folosesti un ulei de masline cu un gust nu foarte puternic si nu foarte amar ca sa nu compromiti rezultatul final.
    Si zaharul se poate inlocui cu cel brun fara probleme.
    Pup cu mare drag si multumesc ca le-ai incercat!!

  38. 38
    24/06/2011
    09:19

    Lauuuura,mi-am luat forma de muffins,tava mi-am luat..dupa ce mi-ai zis nici nu m-am mai gandit la cele de silicon
    Pupici!

  39. 39
    27/06/2011
    06:24

    Sudessa mea draga si frumoasa, sa o folosesti cu placere!!!!!!!
    Puuup cu mare drag!

  40. 40
    15/11/2011
    10:12

    astazi fac si eu muffins cu ciocolata :D

  41. 41
    17/12/2011
    23:20

    Am facut si eu muffins dar am avut urmatoarea problema . am pus exact cantitatile trecute in reteta numai ca mi a iesit un aluat extrem de gros . m am gandit sa mai pun putin lapte insa la final nu mi au iesit chiar bune in sensul ca nu au fost foarte pufoase … .

    • 41.1
      18/12/2011
      21:16

      Oana , draga mea, foarte foarte ciudat ca ti-a iesit atat de gros. Esti sigura ca ai cantarit ingredientele corect? Ai folosit o faina speciala? In cazul in care te mai lovesti de problema asta, adauga cateva linguri de lapte ca sa fluidizezi aluatul.
      Te pup si imi pare rau ca nu ti-au iesit!

  42. 42
    19/12/2011
    15:16

    Multumesc ptr raspuns . Eu zic ,ca am pus corect cantitatile … . Oricum , o sa mai incerc :)

    • 42.1
      20/12/2011
      09:54

      Oana draga mea, cu mult drag!! Imi pare tare rau ca nu ti-au iesit
      Pup dulce!

  43. 43
    07/05/2012
    19:59

    Draga Laura,

    prima oara cand am facut reteta asta mi-a iesit aluatul foarte gros, abia se putea amesteca, asa ca am mai pus un ou si mai mult lapte. De atunci asa le fac (si deja le-am facut de vreo 4-5 ori) si sunt delicioase, le-am facut si cu varianta de banane sau crema mascarpone in loc de bucati de ciocolata. Crezi ca este de vina faptul ca am pus 160 ml ulei in loc de 160 gr de ulei?

    • 43.1
      14/05/2012
      09:32

      Vanda, draga mea, ma bucur ca iti plac! Cauza pentru care aluatul a iesit gros a fost conversia din g in ml. 160 g ulei sunt 170 ml ulei, deci trebuia sa pui inca 10 ml de ulei.
      Dar este atat de simplu sa le masori in grame. Folosesti acelasi cantar pe care-l folosesti pentru ingredientele solide si o sa vezi ca nu o sa mai ai nici o problema.
      Pup cu mare drag!!

  44. 44
    29/05/2012
    15:57

    Am facut astazi pentru prima oara in viata mea muffins. Sambata am cumparat forme.
    Sincer… sunt incepatoare… (am la activ… maxim 10 prajituri gacute de la A-Z de mana mea), mama e genul expert… dar eu nu am stat in bucatarie pana nu m-am casatorit. si mai propriu zis pana nu am intrat de o luna in concediu prenatal. Deci… incepatoare.

    Am facut muffins si au iesit extraordinari! Foarte buna reteta! Si eu am avut impresia ca aluatul e o ideea cam gros, dar l-am pus cu lingura in forme (nu am coif dinacela de cofetarie-o sa il pun pe wish). Au crescut ca in poveste de mari, parca sunt niste ridichi uriase :) Vreau sa ii vad reactia sotului cand ajunge acasa :)

  45. 45
    18/08/2012
    13:52

    Buna Laura,

    o prietena mi-a recomandat aceasta reteta si desi eram destul de reticenta, am incercat-o si mi-au iesit excelente! Am facut cu bucatele de ciocolata neagra, yummmi!

    Am mai facut si inghetata – excelenta cea cu nutella, si cea cu lamai.

    Curand o sa incerc chestii sarate, desi sunt mai neindemanatica cu aluatul in general! Oricum, excelent blog si foarte bine explicat totul. Felicitari!!

    Merci mult!
    Diane

    • 45.1
      04/09/2012
      10:50

      Diane, draga mea, ma bucur ca ti-au placut ambele retete incercate!
      Pup cu drag si spor la bucatarit!

  46. 46
    19/12/2012
    02:42

    Laura, eu am facut briosele exact cum ai scris mai sus dar ceva nu a functionat bine deoarece la gata nu au fost pufoase si moi ci tari; bine ca , gustul a fost bun dar ai cumva idee ce am gresit? multumesc anticipat.

  47. 47
    23/01/2013
    16:04

    Buna Laura! am incercat reteta de muffins de 3 ori si nu au crescut deloc cum le pun in forma asa raman nu cresc si am respectat toti pasii nu am sarit peste nimik si nici nu am adaugat in plus nimik aceeasi problema o am si la checuri cand fac creste bine checul dupa ce il scot din cuptor se cruzeste si se lasa imi poti da un sfat ? astept raspunsul tau esti o adevarata gospodina te pup bafta!

    • 47.1
      28/01/2013
      16:03

      Any, draga mea, tare mi-e teama ca de vina este cuptorul tau..:(
      Data viitoare, inainte de a scoate checul din cuptor, inteapa-l cu o scobitoare. Daca iese curata, checul este copt, daca iese umeda, mai lasa-l inca 5 minute la copt si repeta testul cu scobitoarea.
      Nu ai probleme acestea decat la checuri si reteta asta de muffins?
      Pup cu drag si stai linistita ca le dam noi de cap cumva.
      Astept mai multe detalii ca sa pot sa-ti dau un raspuns mai detaliat.

  48. 48
    29/01/2013
    14:15

    Si eu sant o incepatoare in bucatarie asa ca as dori sa ma lamuresti si pe mine :daca le coc in forme de aluminiu,trebuie sa le pun si hartie sau merg unse si tapetate cu faina?am cumparat forme din silicon si din aluminiu,dar nu le-am folosit pana acum;crezi ca se vor coace mai repede?Am o problema cu cuptorul,se incinge foarte repede si nu pot sa coc mult timp in el,ce sa fac,nu pot sa respect timpul din retete,trebuie sa le scot mai repede.Am urcat tava mai sus si raman crude la mijloc,nu i-mi place cum ies.Alta intrebare ar fii,ingredientele trebuiesc scoase cu o ora inainte sau merg si reci?Praful de copt se pote inlocui cu drojdie sau nu?Laptele trebuie fiert si racit sau nefiert?In timpul coacerii ai voie sa deschizi usa cuptorului sau nu?Am multe intrebari de pus ,dar mai avem timp,nu?Multa bafta si sa stii ca te admir,bravo tie!

  49. 49
    29/01/2013
    19:11

    Ah,si inca ceva,cat timp trebuie sa se incalzeasca cuptorul inainte de a introduce ceva la copt?Poate i-mi raspunzi si mie ,multumesc mult!

  50. 50
    08/04/2013
    21:24

    cele 160 de grame de ciocolata cand le adaug in compozitie?multumesc

    • 50.1
      15/04/2013
      16:30

      Mihaela, draga mea, exact cum am scris in reteta, se aduaga dupa ce amestecam ingredientele solide cu cele lichide:
      Eu am avut niste oua mici de ciocolata umplute cu mousse de cioco asa ca le-am taiat in feliute si le-am adaugat aluatului.”
      Te pup!

  51. 51
    18/04/2013
    15:38

    cacaoa trebuie sa fie dinaia tipica mai amaruie , sau cea dulce de pus in cacao cu lapte?

    • 51.1
      18/04/2013
      18:06

      tihihi. tocmai am terminat de facut briosele. au iesit super!! am mai adaugat putin lapte si ceva ulei si am inlocuit praful de copt cu o lingurita de bicarbonat de sodiu ( pus in continutul cu laptele , uleiu si oua) pentru ca nu aveam acasa. Sunt foarte pufoase si gustoase. Le-am facut si cateva poze. Le pun aici sa le vedeti :

    • 26/04/2013
      15:45

      Draga mea, tare mult ma bucur ca ti-au placut.
      Din pacate, nu pot vedea pozele…:((
      Poti sa imi pui tag in ele si o sa le vad pe facebook.
      Pup cu drag!

    • 51.2
      26/04/2013
      15:49

      Ana, draga mea, poti folosi ce tip de cacao doresti tu.
      Eu am folosit cacao amara pentru ca imi place mult.
      Pup!

  52. 52
    28/04/2013
    16:10

    Buna Laura,
    Am incercat si eu reteta ta de muffins, insa compozitia mi-a iesit mai mult ca un aluat :) Am respectat intocmai gramajele (am masurat inclusiv uleiul in grame). Am completat, treptat, cu lapte, pana am ajuns la o consistenta potrivita (cat sa o port turna in forme), insa, la mine, asta a insemnat 100 ml lapte in plus.
    Au iesit excelenti, insa putin inecaciosi. Probabil de la cacao.
    Merci frumos pentru reteta :)

  53. 53
    20/05/2013
    09:14

    Mersi de reteta , ies super bune le fac in fiecare saptamana pun in pachet la gradinita la fetita mea . Sanatate si spor la munca in continuare.

    • 53.1
      23/05/2013
      19:30

      Sa va fie de bine, draga mea!
      Pupa fetita ta mica si dulce!

  54. 54
    01/06/2013
    21:32

    am facut si eu aceste briose si in afara de faptul ca am pus putin zahar in plus si putin lapte am respectat reteta. Am fost tare dezamagita cand le-am scos. Cand s-au racit s-au intarit f.f. tare de nici hartia n-am mai putut s-o desfac de pe ele. Unde am gresit?

  55. 55
    06/06/2013
    11:49

    Buna Laura,

    De cand am descoperit aceasta reteta, vreu sa-ti spun ca o fac cel putin o data pe saptamana, este minunata!!!.Incerc cat mai multe din bunatatile tale, si sper surprinderea mea chiar imi reusesc, dar in special pe cele care se potrivesc si pentru fetita mea, care are 1 an si sapte luni. Acum de cand o am pe ea trebuie sa gatesc mult mai mult decat o faceam inainte.
    Ma bucur ca existi. Multa bafta cu cartile, am sa le cumpar cand o sa le gasesc.
    Pup cu mare drag!!

  56. 56
    07/09/2013
    19:22

    Au iesit mirific. Is foarte bune la gust,aromate si delicioase. Multumim de reteta:*Urmaresc blogul tau de foarte mult timp si am incercat si foarte multe retete care au iesit super bine.
    O zi bunaa!

    • 56.1
      18/09/2013
      10:29

      Diana, draga mea, tare mult ma bucur ca ti-au placut!
      Pup si sa-ti fie de bine!

  57. 57
    14/09/2013
    08:48

    Mie niciodata nu mi-a iesit orice fel de briose nicicum,sunt incepatoare.Alta reteta de la Draga mea prietena si am ramas dezamagita dupa atatea incercari esuate.

    • 57.1
      18/09/2013
      10:04

      Andreea, draga mea, nu ti-a iesit reteta asta de muffins?

  58. 58
    10/10/2013
    23:17

    Buna Laura!
    Unde pot gasi cel mai bun raspuns???Evident, la tine:).
    Vreau sa execut vreo 30 bucati delicioase muffins cu ciocolata, pentru 20 de prichindei de clasa 1.
    Intrebarea este simpla, poate usor rusinoasa, dar suna cam asa:care este cea mai buna modalitate de pastrare, pentru a doua zi?:(
    Iti multumesc anticipat si te asigur de respectul meu, ca si pana acum.Toamna frumoasa in continuare, oriunde te afli:).Dana.

    • 58.1
      25/10/2013
      13:15

      Dana, draga mea, imi cer scuze pentru raspunsul intarziat. Eu am un platou de plastic cu capac de plastic care se inchide ermetic. In felul acesta se pastreaza excelent. Tot ce nu contine crema sau frisca se pastreaza la temperatura camerei pana a doua zi.
      Te pup!

  59. 59
    25/10/2013
    13:50

    Laura, multumesc frumos…am facut intocmai;), anticipand raspunsul tau:)
    Pe curand, numai bine!

    • 59.1
      25/10/2013
      13:52

      Cu mult drag! Pupicei!

  60. 60
    23/02/2014
    14:36

    superrr!le-am facut de 3 ori pana acum!pacat ca am tava de 12 si imi ramane aluat:P

  61. 61
    14/03/2014
    14:12

    Sunt nemaipomenitee , am incercat si chear sunt foarte simplu de facut numai spun de gus, excelente ! multumim ptr aceasta minunata retata , o sa incerc si altele <3 .

  62. 62
    06/04/2014
    22:13

    Tocmai am facut aceste muffins. Mi-au iesit foarte bune. Merci pentru reteta.
    Crezi ca daca adaug putina nuca macinata este ok? Oare trebuie sa pun putin mai mult praf de copt sau mai putina faina!?

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti sa folosesti aceste atribute HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>