Interviu pentru PRO TV


Zemanta Related Posts Thumbnail

Zilele trecute am acordat un interviu pentru PRO TV in care am raspuns cu mare drag intrebarilor referitoare la pasiunea mea culinara. Daca doriti, il puteti citi dand un click pe imaginea de mai jos.

Multumesc Violetei Andreicut pentru minunatele intrebari si pentru realizarea articolului!!

Print Friendly, PDF & Email

14 comentarii la “Interviu pentru PRO TV

  1. claudia spune:

    Laura,FELICITARI PENTRU INTERVIU!!!!
    Mi-a placut enorm de mult si sunt foarte de acord cu tot ce ai spus despre diferenta din tre cele doua bucatarii:cea italiana si cea romaneasca;nu ca asa stii eu prea multe despre cea italiana,dar cred ca se poate face la fel de bine comparatia intre cea spaniola si cea romanesca.
    Iti doresc SUCCES in continuare,la fel de mult sau mult mai mult!!!Pupici!

  2. Anonymous spune:

    Doamna Adamache,

    Ma bucur f mult pentru exercitiul acesta de recunoastere a meritelor Dvs. Ma bucur mult ca v-am descoperit blogul alaturi de cel al lui Radu Popovici. Consider aceste bloguri ca fiind unele de mare tinuta, documentate si din care ai de invatat lucruri extrem de interesante. Va urez mult succes mai departe.
    Toate bune,
    Ana

  3. gaby_d spune:

    Bravo, Laura.
    Am comentat si site unde este postat interviul dar tin sa te felicit inca o data si aici, din tot sufletul.
    Saptamana trecuta am facut puiul tau sub capac de paine. Grozav de bun!
    Tine-o tot asa!

  4. Alina Stefanescu spune:

    Felicitari, este un interviu extraordinar! Ma bucur mult ca am avut ocazia sa citesc acest interviu. Desi nu te cunosc personal, din tot ce am "vorbit" pana acum prin aceste postari si din ce am citit despre tine, trebuie sa recunosc ca te apreciez foarte mult si esti unul dintre putinele mele modele si in bucatarie dar mai ales in viata. Am invatat si astazi ceva de la tine. Am sa adopt zicala ta referitor la jignirile aduse de oamenii rautaciosi. La mai multe interviuri! Faci o treaba extraordinara!
    Alina Stefanescu

  5. cristina spune:

    Minunat Laura !! Te felicit din toata inima. Meriti acest interviu si aceasta recunoastere !! Am lasat un comentariu si pe site, la Pro TV.

    Felicitari inca o data si MULTUMESC pentru toate incurajarile.

    Cristina

  6. Andreea spune:

    Reiau spusele de ieri caci au iesit putin 'strambe' 🙂

    Felicitari Laura!! Mi-au placut foarte mult raspunsurile tale, iar pozele superbe, prind un crampei din sufletul tau cald.

    Te pup cu drag si inca o data felicitari!
    Hilda

  7. lauralaurentiu spune:

    Felicitari, Laura draga! Ma bucur mult pentru tine, meriti sa fii promovata! 🙂 Mi-a placut foarte mult interviul si asta: "In pricipiu nu sunt adepta extremelor de nici un fel si consider ca exista un echilibru care ne guverneaza existenta, iar acesta se aplica si alimentatiei." De acord 100%!

  8. Catalina spune:

    Laura, scumpa mea, esti o comoara! Nu pot decat sa te felicit, mi-a placut interviul…ai raspuns intr-un mod elegant, sincer si concret.

    Te pupa Cata, spor la treaba in continuare!

  9. Liana Morar spune:

    Laura, acum am citit interviul. M-a impresionat foarte tare. Am vazut in tine un om minunat si bineinteles foarte talentat, dar asta stiam dinainte.
    Am citit ca acum esti in Germania. Eu locuiesc in Frankfurt.Daca esti prin apropiere mi-ar face placere sa te intalnesc.
    Felicitari inca o data pentru interviu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor