Bucatarie la cutie, cu drag, pentru voi!!


bucatarie-la-cutie

Foarte proaspat scoase din cuptor, fierbinti chiar :))), va aduc cu mare drag astazi o serie de 40 retete apetisante prezentate intr-un format practic , tiparite pe cartonase plastifiate de 12X12 cm si ambalate intr-o cutiuta tare frumoasa.

In cazul micilor accidente din bucatarie,  cartonasele vor rezista cu stoicism si se vor pastra intacte, deci nu va faceti probleme in cazul in care o sa le udati din greseala sau o sa le murdariti cu putina faina.

Fiecare reteta este tiparita individual si este insotita de fotografii,  modul de preparare, grad de dificultate, portii si timp de preparare.

De proiectul “Bucatarie la cutie” s-a ocupat firma ASEL carora le multumesc foarte mult pentru realizarea acestor cartonase.

Pretul unei cutii este de 34 de LEI+ 16 Lei (taxe de transport) daca nu sunteti din Bucuresti. In cazul in care sunteti din Bucuresti, le puteti ridica de la sediul firmei.

Plata se poate face prin transfer bancar, ramburs sau la sediul firmei ASEL.

Am hotarat sa le scoatem acum, inainte de Sfanta Sarbatoare a Pastelui, in cazul in care doriti sa faceti un cadou original celor dragi pasionati de bucatarie.

Comenzile le puteti efectua accesand urmatoarea pagina:

COMANDA CARTONASE

Sper tare mult sa va placa!!!

Multumesc din tot sufletul celor care au facut comenzi pana in acest moment!!

 

Print Friendly, PDF & Email

32 comentarii la “Bucatarie la cutie, cu drag, pentru voi!!

  1. Alina Stefanescu spune:

    Felicitari, draga mea!

    Inca o realizare bifata pe listuta. Eu sigur am sa comand pentru ca mi se pare o idee excelenta de cadou pentru Paste. Ambalajul si ideea sunt grozave, atragatoare iar retetele sunt delicioase . . .dar asta stiam deja pentru ca pe multe le-am incercat.
    Mi-ai facut un cadou excelent pe care pot sa il ofer mai departe. Multumesc

    Alina

  2. Laura spune:

    Andreea draga mea, este o idee foarte buna. Momentan am scos aceste retete care se pot prepara pe tot parcursul anului, in afara de perioada de post.
    Numai bine!!

  3. Laura spune:

    Alina scumpa mea, multumesc tare tare mult!!! Sper mult sa-ti placa aceste cartonase si sa placa si celor carora le vei darui.
    Pupicei cu mare drag si o zi superba sa ai!!

  4. kittytweedy spune:

    ma bucur ca aceste "cartonase" au ajuns intr-un final si in Romania. Aici in America exista de vreo 80 de ani. Nu numai pentru retete, dar si pnetru subiecte ca fizica,chimie,biologie etc.Sint foarte practice. De asemenea, porti sa gasesti si varianta "magnetizata" pentru cativa dolari in plus (varianta mea preferata). Se ataseaza de frigider sau orice suprafata metalica. Foarte foarte practice.
    Felicitari petru ideea de a le introduce si in Romania:)

  5. Laura spune:

    Explora Cuisine, multumesc mult de tot!!
    Felicitarile pe care le primesc de la voi inseamna teribil de mult pentru mine!
    Pupicei!

  6. Adelina spune:

    Laura, felicitări din suflet! 🙂

    *Pt. kittytweedy: astfel de cartonaşe există de ani de zile în România. Cel puţin reţete pe cartonaşe individuale am văzut în mai multe librării din Buc.

  7. Laura spune:

    Kittytweedy draga mea, multumesc tare mult pentru felicitari!! Intr-adevar, cele pe magnet sunt delicioase dar si cele pe carton sunt tare practice.
    Te pupic!!!

  8. Andreea spune:

    Felicitari! Ma bucur atat de mult pentru tine! Meriti din plin! Sunt sigura ca aceste cartonase o sa aiba un succes enorm! Te asteptam si cu alte proiecte interesante cum numai tu poti sa faci! Te imbratisez cu mult drag!

  9. Andreea spune:

    Taaaare faina ideea!
    Am vazut pe aici genul asta de prezentare si mi se pare o idee tare simpatica si practica ( asa versus una din cartile mele de bucate are 10 kile, noh, plimba-te cu ea de colo colo :)) )

    'Cartonasele' tale sunt la fel de stilate 🙂 ca si blogul tau.
    Felicitari!! Te pup! Hilda

  10. Laura spune:

    Hilda draga mea, multumesc din suflet pentru felicitari!!
    Si cartile mele cantaresc cumplit de mult si de cate ori plec pe undeva imi fac o geanta speciala plina cu carti care cantareste enorm de mult. Mi-a placut mult ideea cartonaselor pentru ca sunt practice si pot fi plimbate fara grija peste tot.
    Pup cu drag!!

  11. lia spune:

    Felicitari ! draga Laura, sa dea DD sa ai succes cu noul proect…o meriti din plin si ideia este foarte buna.Pupici cu drag!

  12. adina spune:

    salut, e super tare idea, felicitari, am o mica intrebare, reteta prajiturii chinezoaica o ai si pe blog cumva ca eu nu o gasesc??? arata delicios de bn

  13. Sudessa spune:

    Felicitari Laura!Acum stiu ce cadouri o sa le fac bunicilor mele!
    Laura salveaza-ma si pe mine dintr-o incurcatura.Le-am promis colegelor de la scoala ca le fac Krantz dar nu stiu ce crema sa fac.Imi poti sugera ceva?Trebuie sa il duc vineri…Ufff…

  14. Laura spune:

    Sudessa draga mea multumesc pentru felicitari!
    Mii de scuze ca raspund abia astazi. Nu stiu daca ai rezolvat problema cremei dar in caz ca mai ai nevoie, iti recomand crema de mascarpone de aici:

    pe care o poti amesteca dupa ce este gata cu pralinè. Retete o gasesti aici:

    Pup cu drag si scuza-ma ca nu am raspuns mai rapid!!

  15. Mihai spune:

    Buna, am comandat ambele cutii, Laura si Edith, mi se pare o idee buna. Doar 40 retete? :(( Poate apare si volumul 2? 3? 😉 cred ca doritori vor fi.

  16. Laura spune:

    Mihai, multumesc mult!!! Sper tare mult sa-ti placa retetele.
    Speram sa apara in curand si alte cartonase.
    o zi execelenat sa ai!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor