web analytics

Prajitura de post cu cocos

Prajitura de post cu nuca de cocos – Reteta de prajitura de post

Prajitura de post cu nuca de cocos

In perioada Postului, cel mai des simtim lipsa unei prajituri delicioase. Asadar, incep retetele de post cu aceasta minunata si simpla prajitura de post cu fulgi de nuca de cocos. Se face extrem de simplu si rapid, iar prajitura rezultata este delicioasa si cu o consistenta usor umeda.

Ingrediente – Prajitura de post cu cocos (tava 20X20 cm)

  • 1 cana fulgi nuca de cocos (115 gr)
  • 1 cana faina (190 gr)
  • 1 cana zahar (250 gr)
  • 1 cana lapte de soia/ lapte de orez /apa (300 gr)
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingura cacao
  • esenta vanilie

Mod de preparare

  • Eu am cantarit ingredientele dar este de ajuns sa folosim aceeasi cana pentru masurarea tuturor ingredientelor din reteta.
  • Amestecam intr-un vas fulgii de nuca de cocos, faina, praful de copt si zaharul,

Prajituta de post cu cocos

  • Turnam laptele si esenta de vanilie peste ingredientele solide si amestecam bine.
  • Tapetam o forma dreptunghiulara cu ulei/margarina si faina si turnam trei sferturi din aluat.
  • Amestecam aluatul ramas cu 1 lingura cu cacao si il punem peste aluatul din tava,

Prajitura de post cu cocos

  • Bagam tava in cuptorul preincalzit la 180°C pentru 35-40 minute. Inainte de a o scoate din cuptor, bagam o scobitoare in prajitura. Daca iese curata atunci prajiturica este gata.
  • Foarte important este sa o lasam sa se raceasca complet in tava, pentru ca avand o consistenta umeda, are tendinta sa se sfarame si sa se desprinda mai greu de tava.
  • O servim pudrata cu zahar vanilat.

Prajitura de post cu cocos

  • Pofta buna si post usor!!

Sfaturi

  • Daca nu tineti post, puteti folosi lapte de vaca in loc de lapte de soia sau de orez.
  • In prima poza e prajiturica facuta cu apa si cu cantitatile dublate. Am folosit o tava de 25×22 cm. Este excelenta si cu apa, poate chiar mai buna decat cu lapte!!!
Sumar
Nume Reteta:
Prajitura de post cu cocos
Publicata:
Timp preparare:
Timp coacere:
Timp total preparare:
Voturi
3.5 Based on 12 Review(s)

92 Comentarii
  1. 1
    17/11/2010
    08:19

    Buna! Sa stii ca abia asteptam sa postezi retetea, fiindca vreau s-o fac chiar azi, cu cat mai repede, cu atat mai bine – mi-e pofta de ieri! Dar nu inteleg cu laptele de soia… "1 cana lapte de soia sau orez (300 gr)" e ori lapte de soia, ori lapte de orez, ori orez simplu? Oare n-as putea sa pun lapte de vacutza, ca altceva nu am in casa? :P Multumesc mult! >:D<

  2. 2
    17/11/2010
    08:36

    Violeta draga mea, tare ma bucur ca iti place. Este vorba de lapte de orez dar categoric poti folosi si lapte de vaca, numai ca nu mai e de post. Dar am facut-o si cu lapte de vaca si e la fel de buna.
    Te pup si spor si sa o lasi sa se raceasca in tava ca sa o poti taia frumos.

  3. 3
    17/11/2010
    09:37

    Multumesc pentru raspuns! Nu prea tin eu post, asa ca nu e bai cu laptele de vaca. Si mereu am facut exact asa cum ai zis tu in retete si mereu mi-au iesit super. ;) Te pup si eu!

  4. 4
    17/11/2010
    11:00

    o am in cuptor…am facuto in tava de mufis…sa vedem ce o sa iasa

  5. 5
    17/11/2010
    11:43

    gata, o s-o incerc si eu ;) o sa folosesc o cana mai mica pt ca vreau sa vad cum iese si apoi "risc" o cantitate mai mare :)

  6. 6
    17/11/2010
    12:02

    A, ce ma bucur, Laura, de reteta asta de post, mai ales ca e fara margarina! N-am auzit de lapte de orez, dar cum gasesc de soia, o si fac! Multumesc mult si la cat mai multe dulciuri de post!

  7. 7
    17/11/2010
    14:23

    e super buna…delicioasa…

  8. 8
    17/11/2010
    15:37

    Buna Laura, nu am probat reteta, dar dupa imagine e tentanta rau, asa ca o trec pe lista si cred ca in weekend o prestez. Cine a inventat internetul ¨rau¨ a facut, inainte frunzareai prin cartile de bucate unde pozele erau mai rare si tentatiile mai mici, dar acum, greu cu abstinenta, mai ales la postari ca ale tale. Te pupic si astept meniu de Craciun :))

  9. 9
    17/11/2010
    15:55

    O sa o incerc cu siguranta, am slabiciune la prajiturile cu cocos. Claudia

  10. 10
    17/11/2010
    17:27

    am facut-o, a iesit delicioasa. >:D< in timp ce o faceam ma intrebam daca nu ii trebuie si ulei sau unt, dar mi-am dat seama ca de asta se ocupa fulgii de cocos.

  11. 11
    18/11/2010
    08:00

    Draga Laura, iti urmaresc blogul, si gasesc multe retete interesante aici, de unde ma inspir.Iti doresc si tie un post binecuvantat, pentru ca da, trebuie ca si crestini, sa tinem cont de porunca postului, si sa o practicam.Doamne ajuta!ANGELA

    P.S VOI INCERCA SI EU ACEASTA RETETA ,CU NUCA DE COCOS. MI SE PARE FOARTE INTERESANTA.FELICITARI

  12. 12
    19/11/2010
    17:57

    daca gasesc lapte o fac,ca fara dulciuri e greu in post,arata tare bine,ador praji.cu cocos,mersi pt.reteta

  13. 13
    20/11/2010
    21:13

    am facut si eu , este delicioasa, mai ales cand am gasit exact ce cautam: ceva de post, deosebit si repede de pregatit!
    merci, te invit sa tragi un ochi pe la mine o voi posta pe blog!imi dai voie?

  14. 14
    21/11/2010
    18:07

    An facut aseara prajiturica… A fost delicioasa! Sotul meu a devorat-o si mi-a spus ca neaparat trebie sa ii mai fac. iar eu am fost foarte fericita pentru ca e cel mai usor desert pe care l-am facut pana acum! multumesc Laura!

  15. 15
    23/11/2010
    08:16

    Michelle sper tare mult sa-ti fi placut!! Pup!

  16. 16
    23/11/2010
    08:18

    Mihaela draga mea sper sa-ti fi reusit prajiturica! Pup!

  17. 17
    23/11/2010
    08:18

    Ionela draga mea ma bucur mult ca-ti place!! E atat de simpla incat o sa te indragostesti de ea. Pup cu drag!

  18. 18
    23/11/2010
    08:20

    :)))) M-ai facut sa rad Marina!! Asa e, netul asta este un atentat la silueta!!!
    Te pupic si sper sa iti placa prajiturica adaca o incerci!

  19. 19
    23/11/2010
    08:20

    violeta ma bucur mult ca ti-a placut!! Pofta buna si post usor!

  20. 20
    23/11/2010
    08:22

    Angela, iti multumesc pentru vizita si pentru cuvintele tale. Sper sa iti placa prajitura daca o incerci!
    Doamne ajuta si un post binecuvantat iti doresc si eu!!

  21. 21
    23/11/2010
    08:23

    Cu multa placere Doinitza draga mea. sper sa iti placa prajitura. Te pupic.

  22. 22
    23/11/2010
    08:24

    Cat ma bucur ca ti-a placut clara draga mea. Sigur ca poti sa o postezi la tine!! Pupicei si imediat o sa trec sa o vad la tine!!

  23. 23
    23/11/2010
    13:23

    LAURA,imi place foarte mult blogul tau!il urmaresc de multa vreme si ma inspir cand nu mai stiu ce sa fac de mancare…si am de unde!!!
    felicitari si multumesc!!!

  24. 24
    16/12/2010
    19:15

    buna Laura, o sa incerc reteta aceasta pentru petrecerea de Craciun de la serviciu! o sa fie prima prajitura facuta de mine asa ca am MARI emotii :D nu pare sa fie foarte greu de facut asa ca sper ca voi reusi!

    Margot

  25. 25
    18/12/2010
    08:59

    Superba, fina si extrem de delicioasa…. Multumesc mult pentru reteta. A fost extrem de apreciata. Va doresc multa sanatate si sarbatori cu bine!

  26. 26
    21/12/2010
    19:39

    parca prea e laudata..o incerc si eu :D

  27. 27
    23/12/2010
    13:20

    Mmmm…pare delicioasă!Acum am bagat si eu prajitura în cuptor…Abia aștept să o gust!

  28. 28
    03/01/2011
    09:40

    Geniala pragitura, e deja pe lista printre primele :)) dar vreau sa intreb, as putea folosi si lapte de cocos nu ?

  29. 29
    05/01/2011
    10:10

    Anastasia draga mea, ma bucur ca-ti place. Nu am incercat-o pana acum cu lapte de cocos dar cred ca iese demential de buna daca-l folosesti.
    Pup!!

  30. 30
    21/01/2011
    17:28

    Te rog, fii draguta si spune-mi ce marime avea tava in care ai facut-o cu cantitatile postate aici. Multumesc.

  31. 31
    25/01/2011
    09:10

    Anonim, tava in care am copt-o are 20×20. Am scris la ingrediente sus dimensiunea dar daca ai o tava usor mai mare o poti folosi sigur.

  32. 32
    19/03/2011
    12:58

    soro, da' bună a ieşit! :))
    ştiu că m-am întors tîrziu, dar nu-i tîrziu niciodată să-i mulţumeşti omului care ţi-a dat cu drag şi fără nici o obligaţie o reţetă excelentă.
    Mulţumesc frumos!

  33. 33
    20/03/2011
    08:57

    :)) Tare ma bucur ca ti-a placut. Maine o refac si eu ca am ramas in pana de dulce si fara dulce la cafea, nu se poate.
    O duminica superba si multu ca ai incercat reteta!

  34. 34
    14/04/2011
    15:38

    tin din suflet sati multumesc:)sora mea face maine 25 de ani si prajitura asta a fost una din surprizele pentru ziua ei:Xcred ca va bate pana si tortul cumparat de la cofetarie.

  35. 35
    29/04/2011
    14:16

    Cocosul e favoritul meu! Il amestec cu orice, chiar si cu ciocolata calda. :)) Deabia astept sa incerc prajitura asta. Arata delicios!

  36. 36
    16/06/2011
    14:06

    De doua ore tot cautam o reteta simpla si fara dureri de cap si am gasit-o aici. Doar 2 minute pentru pregatit totul, cred ca poate fi trecuta ca numarul 1 in cartea oricarei bucatarese. Acum o am in cuptor, voi reveni cu comentariile colegilor de la munca ;)

  37. 37
    13/07/2011
    12:42

    Este a patra reteta de pe blog-ul tau pe care o incerc si a fost apreciata de iubitul meu. Eu am pus compozitia in forme de silicon de briose deoarece ii este mai comod sa le ia la serviciu.

  38. 38
    16/11/2011
    14:53

    Draga mea Laura vreau sa incerc si eu prajitura daca tot a inceput postul.Spune-mi te rog la aluatul asta pot adauga fructe congelate sau nu merge? Poate imi dai o idee si de o prajitura cu fructe de post :).Te pup si pe curand.

    • 38.1
      17/11/2011
      11:18

      Anca iubita, nu se pot adauga fructe pentru ca aluatul e destul de lichid si sigur se duc la fund toate chiar daca le dai prin faina.
      Saptamana viitoare o sa vin cu o prajitura cu fructe de post.
      Pup cu drag!!

  39. 39
    23/11/2011
    14:39

    Sa stii ca am facut-o de prima data in doza dubla si s-a terminat repede.Abia astept prajitura cu fructe de post.Pupici.

    • 39.1
      25/11/2011
      09:05

      Anca draga mea, tare mult ma bucur ca ti-a placut!!
      Puuuup si vine si prajitura de post cu fructe!

  40. 40
    07/12/2011
    19:06

    am incercat si eu prajitura si e foarteeeeeee delicioasa s-a terminat foarte repede cum s-a racit:))!!! te pup

    • 40.1
      08/12/2011
      09:02

      Simona scumpa, ma bucur mult ca ti-a placut!! Pup cu mare drag!!

  41. 41
    08/12/2011
    22:28

    Buna, Laura. Azi am postat articolul, sper sa-ti placa. Pentru cei care inca nu au incercat prajiturica asta minunata, v-o recomand din suflet. Este atat de rapid si usor de facut, nu cade greu si este perfecta pentru sezonul rece:) Sarbatori fericite tuturor.

    • 41.1
      09/12/2011
      10:33

      Adriana scumpa, e splendida prajitura ta!!!!! Te pupic cu drag si iti multumesc ca ai incercat-o!!

  42. 42
    01/03/2012
    18:10

    Laura,draga mea sa stii ca sant super incantata de aceasta reteta.Eu tinand post,simteam nevoia de ceva dulce dar sa fie facut in casa si uitandu-ma pe site-ul tau,mi-a facut cu ochiul aceasta minunata prajitura.Sant super incantata de ea.Daca as putea sa iti trimit poze sa vezi ce minunatie mi-a iesit.Te pup,Laura.Imi esti de un real ajutor fiindca eu sant de ceva timp o bucatareasa in devenire.Vreau sa invat cat mai multe.

  43. 43
    03/03/2012
    22:38

    delicioasa…foarte,foarte…buna!multumesc

  44. 44
    06/03/2012
    10:44

    multumesc din suflet ,delicioasa ,superbuna,simpla,intr-un cuvant minunata!!!!!!!!!!(am facut-0 cu glazura caramel)

    • 44.1
      12/03/2012
      12:07

      Livia, scumpa, tare ma bucur ca ti-a placut!!
      Daca ai timp, spune-mi si mie cum faci glazura caramel.
      Pup dulce!!

  45. 45
    07/03/2012
    11:42

    Am executat prajiturica cu cocos galben . Este super buna si aspect superior ! ;)
    Multumesc .

    La multi ani ,femeie !

    • 45.1
      12/03/2012
      11:52

      Adriana, scumpa cred ca fost tare frumoasa prajiturica ta!
      Sa iti fie de bine!
      Pup si o primavara frumoasa iti doresc!

  46. 46
    09/03/2012
    13:15

    Buna ziua!
    Felicitari pt site si pt retete. Am facut aceasta prajitura si acum astept sa se raceasca. Am folosit o cana de aprox 240 ml si prin urmare mi-a iesit cantitate mica si in loc de tava de prajituri am folosit o tava de cozonac de 500g, dar importanta este calitatea nu cantitatea. Am pus o cana si un sfert de apa pt ca mi s-a parut ca are o consistenta mai solida decat se vede in poze si se pare ca a fost ok. Abia astept sa se raceasca sa o gust pt ca mi se pare dubios ca s-a desprins de tava si am scos-o imediat. O zi cat mai placuta!

    • 46.1
      12/03/2012
      10:33

      Denisa, draga mea, tare mult ma bucur ca ai incercat prajiturica.
      Sper tare mult ca ti-a placut. Pup dulce dulce!!

  47. 47
    13/03/2012
    21:26

    Acum am scos prajitura din cuptor! In casa este un miros mirific, cocos, vanilie, cacao, prajitura arata de poza! Este prima prajitura care a crescut perfect egal, dar cum trebuie sa se raceasca, gustul am sa-l savurez maine, alaturi de o ceasca cu cafea arabica.
    Eu am pus in ea un pumn de merisoare uscate, voi reveni cu impresiile…
    Laura, multumesc, ca te-ai gandit si la cei care poftesc la un dulce, in post!

  48. 48
    13/03/2012
    23:57

    Mancam si nu-mi venea sa cred ca este de post. Dupa ce am gustat-o si am vazut cat este de buna am mai facut una. Dupa culoare si mai ales dupa forma, prajiturica mea, semana cu un chec si m-a amuzat intamplarea pt ca ma gandesc de ceva timp sa fac chec, dar de fiecare data fac alta prajitura. Mi-au atras atentia mai multe retete asa ca am sa revin. Te pup!

    • 48.1
      19/03/2012
      12:54

      Denisa, draga mea, ma bucur tare mult ca ti-a placut!! Sa iti fie de bine!
      Te pupic cu drag!

  49. 49
    14/03/2012
    09:57

    Draga Laura, aseara tarziu am scos prajitura din cuptor…. am postat si aseara un mesaj, care vad ca azi nu mai este….
    Dupa o seara minunata, cu arome revarsate in tot apartamentul, azi am taiat prajiturica, ce sa zic….
    Mi-nu-na-ta! Un gust nemaipomenit, singura vina pe care as putea sa o zic… este ca se va duce f repede…
    Aseara spuneam, ca este prima prajitura care a crescut perfect egal, in tava. Eu am adaugat si un pumn de merisoare uscate, care merg perfect cu dulceata cocosului, iar astazi, ca gust, cred ca as mai fi putut pune, doar cateva nuci pralinate, taiate maruuuunt de tot.
    Sar’ mana!

    • 49.1
      19/03/2012
      12:50

      Ligia, draga mea, tare mult ma bucur ca ti-a placut prajiturica.
      Intr-adevar, creste egal si e tare parfumata.
      Pup cu drag!

  50. 50
    15/03/2012
    12:25

    am in cuptor prajitura asta, cu modificarile-mi specifice, hmmm
    n-am avut destul kokos ras, si am folosit o cutie de lapte de kokos
    si am folosit rom jamaican in loc de esenta de vanilie, mi se pare ca kokos+cacao+rom=love
    in rest, totul se “pupa” cu reteta, hi hi

    raportez si rezultatul

  51. 51
    15/03/2012
    14:32

    mdah…deci cine face ca mine, ca mine o sa pateasca…:((
    cred ca datorita modificarilor si mai ales grasimii de cocos, e ffff umeda.
    fie-mea a gustat un patratel si a zis ca e buna, nu curge, nu pare necoapta, i-am facut si testul scobitorii inainte s-o scot, am taiat-o rece…deasupra era crocanta, dar dedesubt clisoasã.
    am copt-o intr-o tava de unica folosinta, din aluminiu, unsa & tapetata.

    o voi repeta, cu ingredientele din reteta, masurate la miligram ;o)

    • 51.1
      19/03/2012
      12:36

      Betty, draga mea, din pacate nu avea cum sa iasa cu laptic de cocos. Din cauza cantitatii prea mari de lichid, a iesit umeda.
      Fulcgii de cocos absorb laptele din reteta si din cauza asta nu pot fi inlocuiti cu lapte de cocos.
      Pup cu drag!

  52. 52
    16/03/2012
    11:07

    chiar ma uitam sa fac ceva dulce de post dar fara prea mare bataie de cap asa ca merg sa o iau pe fiimea de la scoala si apoi o sa fac aceasta minunatie :). De iesit nu imi fac griji ca am facut o gramada de retete de pe blogul tau si toate au iesit super :D. Mai greu e cu pofticiosi mei care nu lasa niciodata prajiturile sa se raceasca :))

    • 52.1
      19/03/2012
      12:27

      Mirabela, draga mea, stiu cum e cu racitul!! Si eu am un pofticios care, desi nu mai e copil, da iama in prajituri aproape imediat cum le scot din cuptor.

  53. 53
    11/04/2012
    14:12

    Tocmai am scos-o din cuptor :) E buuuuuuuna rau :D

  54. 54
    09/05/2012
    12:49

    Buna, Laura!
    Am facut prajiturica ieri si a iesit super buna. Pofticiosul meu a mancat si azi dimineata, inainte sa plece la lucru, cu lapte. Mirosea in toata casa a nuca de cocos aseara cand am copt-o.
    Am o intrebare: am vreo sansa sa o fac putin mai putin dulce?? Pentru ca eu prefer dulciurile mai putin dulci :D Multumesc pentru toate retetele minunate pe care le ni le aduci tu si pentru toate ideile care nu imi dau voie sa ma plictisesc in bucatarie.

    • 54.1
      14/05/2012
      09:16

      Onnah, draga mea, sigur ca o poti face putin mai putin dulce. Pune doar jumatate de cana de zahar. O sa iasa perfect echilibrata ca gust.
      Pup cu drag!

  55. 55
    25/05/2012
    19:11

    Am 17 ani si asta e cea mai tare prajitura pe care am facut-o ! :D A iesit super buna! Mama spunea ca nu o sa iasa fara oua dar uite ca mi-a iesit ! Are o textura interesanta, pufoasa dar crunchy in acelasi timp, de la nuca de cocos.La suprafata e mai crocanta si inauntru e moale.Am facut-o in tava de tort unsa cu putin unt si am tinut-o 25 min .

    O recomand !

    • 55.1
      28/05/2012
      15:09

      Ioana, draga mea, ma bucur tare mult ca ti-a placut!!
      Pupicei cu mare drag si spor la bucatarit!!

  56. 56
    28/06/2012
    09:04

    doamna laura prajitura a iesit perfect.mi-am permis cateva adaugiri.la zahar am suplimentat cantitatea cu 2 linguri rase am adaugat in compozitie coaja de portocala data pe razatoare.cred ca efectul zaharului adaugat a fost ca prajitura la final nu a mai fost umeda.am facuto cu apa . partea dinspre hirtia de copt am datao prin nuca macinata.gustul este uimitor mai ales pentru cei care iubesc ambele feluri de nuci.am sa incerc si o ornare cu putina frisca’va doresc multa sanatate.

    • 56.1
      02/07/2012
      10:43

      Draga mea, Andreea, ma bucur tare mult ca ti-a placut!
      Suna excelent adaugirile tale si sigur o voi incerca si eu sa o fac in acest fel.
      Te pup cu mult drag!!

  57. 57
    09/08/2012
    12:32

    am facut prajitura si mi-a iesit super.Mai vreau si alte retete.esti tare

  58. 58
    14/11/2012
    20:50

    Minunata Laura reteta asta!Am notat-o!!Vin mai repede retetele tale asa!!

  59. 59
    15/11/2012
    11:50

    Este delicioasa prajitura.Astazi am facut-o si sunt mai mult decat multumita.Mersi pt reteta Laura :* esti o dulce!

    • 59.1
      20/11/2012
      12:27

      Cu mult drag!
      Sa-ti fie de bine!

  60. 60
    21/12/2012
    13:20

    Buna Laura! Am o mica intrebare…imi va iesi la fel si cu apa?

  61. 61
    21/12/2012
    13:21

    Buna Laura! imi va iesi la fel si cu apa?

    • 61.1
      29/12/2012
      16:15

      Bianca, sigur ca da. Mie cel mai mult imi place sa o fac cu apa.
      Iese foarte foarte lejera.
      Pup cu drag!

  62. 62
    28/02/2013
    21:08

    Se poate folosi faina integrala? macar jumatate de ceasca de faina integrala, jumatate alba?:d mersi

    • 62.1
      01/03/2013
      19:35

      Minnie, draga mea, nu am incercat-o cu faina integrala. Are alta putere de absorbtie decat faina alba, deci s-ar putea sa iasa mai uscata.
      Iti recomnd sa o incerci din jumatate din cantitatile din reteta.
      Te pup!

  63. 63
    21/03/2013
    14:08

    Am facut si eu prajitura, ca tot a inceput postul. Sotului meu i-a placut tare mult si nu numai lui. Zilele urmatoare vreau sa incerc si negresa de post cu rom. Sper sa iasa buna. Multumesc pentru reteta. O zi minunata!

  64. 64
    24/03/2013
    17:28

    Am facut si eu aceasta delicioasa prajutura. Familiei mele i-a placut la nebunie.
    Multumim mult pentru reteta.

    • 64.1
      04/04/2013
      11:44

      Sa va fie de bine, draga mea!

  65. 65
    17/04/2013
    07:09

    Am facut prajitura de doua ori, e foarte buna si asa de usor de facut! Multumim, Laura!

    • 65.1
      26/04/2013
      16:06

      Cu mult drag, Maria!
      Pupicei!

  66. 66
    17/04/2013
    20:40

    Foarte, foarte, foarte buna si usor de facut!

    • 66.1
      26/04/2013
      16:00

      Draga mea, ma bucur atat de mult ca-ti place!

  67. 67
    23/04/2013
    17:13

    Am facut reteta asta de nu stiu cate ori in postul acesta si a avut mare succes. Eu imi fac lapte de alune sau de migdale si folosesc din el pentru prajiturica (din cel de soia in veci nu beau de frica soiei modificate genetic). Mai schimb fulgii de cocos cu alune/migdale macinate (ce imi raman de la lapte) si imi place mai mult sa imi fac briose din reteta asta (in care arunc in mijloc cateva bucatele de cioco neagra). Pacat ca nu iti pot arata pozele…

    • 67.1
      26/04/2013
      15:02

      Lavinia, draga mea, tare mult ma bucur ca iti place prajiturica.
      Imi poti trimite pozele pe adresa de mail: contact@lauraadamache.ro
      Pup cu drag!

  68. 68
    15/10/2013
    13:27

    Draga Laura!

    Am facut aceasta prajitura de nenumarate ori.
    La inceput am respectat reteta, insa cu lapte de vaca /eu nu tin post :)/.
    bineinteles doza dubla, pt. ca tava mea este mult mai mare.
    Mai tarziu am amestecat ce am avut acasa: iaurt, kefir, lapte acru, etc. Faina. am inlocuit partial cu fulgi de ovaz, sau germeni de ovaz, sau seminte de susan—ce am avut la indemana. Pur si simplu, am fost curioasa ce se intampla! In coca am amestecat uneori stafide, sau am adaugat cirese/visine. Ieri am taiat felii o gutie. A iesit intotdeauna foarte buna.
    Si ce e foarte comic, sotul meu, care nu suporta nimic cu nuca de cocos(!), mananca cu pofta aceasta prajitura.
    Odata m-a intrebat. ce amestec cu faina si zaharul, gris? Am zambit, dar nu i-am spus adevarul :)).
    Summa sumarum: este cea mai buna, mai practica prajitura din lume!
    Te-am pupat,
    Monika

    • 68.1
      25/10/2013
      11:39

      Draga mea, ma bucur tare tare mult ca va place! Sa va fie de bine si multumesc pentru idei.
      Sigur data viitoare o incerc cu fulgi de ovaz.
      Pup cu drag!

  69. 69
    22/12/2013
    16:27

    super tare

  70. 70
    21/03/2014
    12:14

    Super buna prajitura! Chiar nu ma asteptam sa fie atat de gustoasa, iar despre modul de preparare ce sa mai zic…e gata in 2 minute pentru cuptor.
    Felicitari Laura pt blog, ai retete excelente care intr-adevar ies bine:)

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti sa folosesti aceste atribute HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>