Bloguri noi, bloguri minunate, bloguri de succes


In blogosfera romaneasca au aparut in ultima perioada o multime de bloguri exceptionale, atat prin continut cat si prin prezentare. Si pentru ca merita din plin vizitatori numerosi, m-am gandit sa creez o rubrica noua in care voi promova blogurile care mi-au atras atentia in mod deosebit.

Cristina, este o persoana deosebita pe care am avut placerea sa o cunosc in mediul virtual si ulterior am dezvoltat o prietenie care sper sa depaseasca, in timp, granitele virtuale. Pasionata de gastronomie, a hotarat sa isi creeze un blog numit, atat de frumos, Flori de portocal . Desi la inceput de drum, gasim deja pe blogul ei multe retete  interesante si sfaturi demne de urmat. Merita cu siguranta un trafic pe masura retetelor ei.

flori de portocal [][5]

Despre Lilly pot sa va spun ca exceleaza in tot ce a creat atat de perfect pe blogul ei. La prima vizita o sa fim foarte placut surprinsi de calitatea fotografiilor si retetelor care in mare parte trateaza bucataria italiana. Este o persoana exceptionala, mie mi-a dovedit-o intr-o discutie avuta cu ceva timp in urma, iar blogul ei este categoric un blog care nu trebuie trecut cu vederea de absolut nimeni.  Merita sa-l vizitati!!

Raftul bunicii este un blog pe care daca il veti vizita o data cu siguranta va veti intoarce si cu alta ocazie sa-l vizitati. Pozele exceptionale, continutul variat, sablonul superb, calitatea retetelor, tot ce gasim acolo se inscrie intr-un singur cuvant: calitate! Asa ca va sfatuiesc sa treceti acest blog la favorite si sa-l vizitati des pentru ca merita.

poza-ciorba

Un alt blog exceptional, cu retete deosebite si fotografii impecabile, este blogul Liei. In spatele blogului Povesti culinare se afla o persoana deosebita pe care am cunoscut-o tot in mediul virtual. Vizitati blogul Liei pentru ca este intr-adevar deosebit!!

Nu demult am descoperit un blog minunat de drumetii prin minunatii nostri munti, un blog al unei persoane care iubeste muntele si fotografia. Si pentru ca iubesc muntele la fel de mult ca Serban Razvan nu puteam sa nu amintesc blogul lui. Gasim la Serban fotografii minunate dar si sfaturi utile pentru cei care iubesc muntele.

serban razvan copy[5]

Acestea sunt propunerile mele pentru aceasta saptamana. Daca aveti propuneri vi le astept cu drag pe adresa de mail ladamache (@)googlemail.com.

Sa aveti un weekend minunat!!

Print Friendly, PDF & Email

29 comentarii la “Bloguri noi, bloguri minunate, bloguri de succes

  1. Anonymous spune:

    Laura, idea este foarta buna.
    In lista mea blogul Inei si al tau stau pe primul loc 🙂
    As recomanda celor pasionati de gradina . Apartine unui domn din Cluj si am regasit acolo multe sfaturi invatate de la bunici.
    Un week-end cat mai placut!
    Brindu

  2. Lia spune:

    Acum 3 ani,am facut cunostiinta cu blogosfera Culinara.
    Blogul tau si al Mayei,ma faceau sa visez cu ochii deschisi.
    Voi ati fost mentorii mei.
    Am intrat apoi pe forumurile culinare si mi s-a decshis in fata o lume nou.
    Lumea asta mi-a dat curaj sa incerc si eu.

    Nu credeam sa ajung vreodata la o nominalizare din partea ta.
    Asa ca Laura draga,iti multumesc.

  3. Cristina spune:

    Doamne Dumnezeule, Laura ce surpriza minunata ai putut sa-mi faci !!
    M-ai lasat fara aer, mi-au dat lacrimile si am un nod in gat.

    Iti multumesc, foarte mult.

    Cu drag,

    Cristina

  4. Serban Razvan spune:

    Buna Laura,

    Iti multumes pentru ca ai recomandat blogul meu cititorilor tai. Mi-ai facut o surpriza foarte placuta si astept ocazia sa-ti intorc favoarea.
    Ca si gurmand si bucatar foarte foarte amator citesc cu interes retetele postate de tine, aflu de ele in special de pe Facebook. Te felicit pentru blogul pe care il tii si pentru informatiile pretioase cu care imbogatesti blogosfera!

  5. Bunica spune:

    Laura draga mea, iti multumesc pentru cuvintele frumoase!
    Mi-ai facut o surpriza foarte placuta, mai ales ca iti admir blogul de atata vreme…
    Excelente si celelalte recomandari ale tale…
    Te pup cu drag, Bunica

  6. Laura spune:

    Si mie imi plac enorm Laura scumpa si am sa mai vin cu siguranta si cu alte propuneri pentru ca avem o blogosfera foarte bogata si talentata!!

  7. Laura spune:

    Cu mare drag Lia scumpa mea!! Sunt fericita sa aflu ca blogul meu si al Mayei te-au inspirat si iti multumesc din suflet pentru minunatiile pe care le imparti cu noi. Meriti din plin aceasta nominalizare!!

    Te pupic cu mare drag!!

  8. Laura spune:

    Brindu, iti multumesc foarte mult!! Voi vizita blogul propus de tine si sunt convinsa ca voi gasi acolo sfaturi extrem de utile.
    O saptamana excelenta iti doresc!!

  9. Laura spune:

    Cristinuta draga mea tare ma bucur ca ti-a placut surpiza!!!
    Te pupic cu mare drag si iti doresc muuuuuult succes si multe multe retete si sfaturi cu care sa ne imbogatim bucataria.

  10. Laura spune:

    Serban, ma bucur mult ca ti-a placut surpriza!! Eu am descoperit blogul tau pe facebook si imediat dupa ce am citit primul articol am fost fascinata asa ca m-am intors si a doua zi, impreuna cu sotul meu de data aceasta, si am citit treptat toate articolele.
    Iti doresc mult succes si la cat mai multe drumetii!!

  11. Laura spune:

    Bunica mea draga, ma bucur tare mult ca ti-a placut mica mea surpriza.
    Iti multumesc pentru blogul tau minunat si te astept cu multe alte retete minunate superb prezentate!!
    Te pupic!!

  12. Laura spune:

    Eu multumesc Anita draga mea!! Blgosfera noastra s-a imbogatit in ultima perioada cu zeci de bloguri delicioase si ma bucur mult daca prin intermediul acestei serii de articole vor fi vizitate de cat mai multe persoane.

  13. Andreea spune:

    Draga Laura, felicitari pentru initiativa! Felicitari si tie Lia, ai un blog minunat care ofera multa caldura vizitatorilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor