O intrebare pentru voi


 

Dupa cum ati observat am schimbat de curand tema blogului. Intotdeauna mi-am dorit o tema numai a mea asa ca in urma cu vreo 3 saptamani am contactat un designer si am pornit la treaba impreuna. A durat cam o saptaman pana a fost gata iar rezultatul m-a multumit pe deplin.

 

Pentru ca un blog trebuie sa fie in primul rand accesibil as dori sa va intreb daca aveti vreo problema in vizualizarea blogului meu de cand am schimbat tema.

Stiu ca inainte de schimbare exista o incompatibilitate intre blogul meu si IE. Sper din toata inima sa nu mai existe aceasta problema dar daca exista va rog mult sa imi spuneti ca sa incerc sa rezolv aceasta problema.

Si bineinteles daca mai exista si alte probleme va rog daca puteti si doriti sa mi le semnalati. Astfel voi putea rezolva tot ce nu merge cum trebuie iar blogul meu va deveni accesibil pentru toti.

Va multumesc tuturor anticipat!!

Cu respect,

Laura Adamache

Print Friendly, PDF & Email

28 comentarii la “O intrebare pentru voi

  1. dintimisoara spune:

    Eu una nu am probleme de vizualizare , ci probleme de cautare…dar o sa imi revin rapid , cand ma voi obisnui cu acest nou look….:)
    Ce sa zic?Eu mi-s mai conservatoare din fire , imi placea vechea imagine , insa acesta pare mai aerisit…
    Sa iti fie de bine si sa ne incanti si uimesti in continuare cu retetele tale demential de apetisante! 😀

  2. blaga spune:

    Laura, e frumoasa tema. Si aerisita. Eu o vad bine pe Mac (Chrome). Singurele poze care nu se vad sunt cateva din footer (blog rank etc).

  3. Laura spune:

    Dintimisoara multumesc mult pentru raspuns. Celalalt template era mult mai inghesuit si din cauza ca retetele erau pe coloana din mijloc, era un pic mai dificil de citit. Plus ca tema anterioara era una free si chiar vroiam sa imi cumpar o tema unica. Multumesc mult de tot inca o data si sper sa te obisnuiesti repede cu noul look.
    O zi excelenta iti doresc!!

  4. Laura spune:

    Blaga multumesc tare mult ca iti place. Ma bucur mult ca il poti accesa fara probleme. Coloana principala si ambele sidebar-uri sunt importante, footer-ul e mai putin important asa ca ma bucur mult ca doar in footer ai ceva probleme.
    O zi excelenta sa ai!!

  5. Antzu' spune:

    Mie imi place la nebunie "noul tau look":) si nu am nici o problema cu nimic, pot sa iti zic doar felicitari!te pup

  6. Ioana.Nagy spune:

    Draga Laura,

    eu care deschid mereu cu IE nu prea am mai putut deschide in ultimul timp blogul tau. Astazi insa am reusit si pot sa iti spun ca arata foarte bine. Sper ca nu vor mai fi probleme in viitor.

    O zi frumoasa!

  7. Lucia spune:

    Laurici, blogul tau e perfect, ca intotdeauna, se vede foarte bine si imi place si tema. Bineineteles ca toata savoarea o dau retetele si pozele tale minunate. Te pup cu drag,Lucia

  8. ime spune:

    sincer nu m-am gandit niciodata la accesibilitatea blogului…am admirat intotdeauna retetele si minunatele fotografii:)…dar acum ca intrebi as putea spune ca nu ma inteleg prea bine meniul din sidebar pentru care pentru a ajunge la capat de tot trebuie sa dau mult scroll…celalalt sidebar nu-l vad pe calculatorul pe care sunt acum (dar poate fi internet explorerul meu de vina)…ca sa il vad trebuie sa dau scroll pe orizontala.

    personal as prefera un meniu orizontal:)

    in concluzie pagina este cam lata, dar repet, poate fi browserul meu de vina…

    pe partea de gatit si foto esti o inspiratie pentru mine…tine-o tot asa!

    Irina

  9. Anonymous spune:

    Buna,
    e prima oara cand iti scriu,si vreau sa profit de aceasta ocazie si sa iti sp ca imi place mult ce gasesc pe blog-ul tau si am devenit foarte rapid un fan al retetelor tale din care am si incercat cateva si au iesit foarte bune :-)… siteul dadea intr-adevar o eroare la deschidere; de cand ai facut schimbarea a mai aparut doar o data sau de doua ori; este ce-i drept diferit de primul dar vb ta, o sa ne obisnuim noi cu noul look, dc tie iti place..e perfect! 😉
    Numai bine! Maria.

  10. Lia spune:

    Laura,
    Cateva zile nu am putut vizualiza temele tale in blogroll.
    Acum se vad.Folosesc IE.
    Eu as face sus in antet niste pagini cu :
    Incepataori,Aluaturi dulci,Aluaturi sarate,Aperitive,…etc si de la fiecare link-uri spre retete.In felul acesta nu mai trebuie sa scrollam toata pagina.
    Daca-s prea multe,poti sa le regrupezi.
    Aeritive,Dulciuri,Mancare fara carne,Mancare cu carne,Supe si ciorbe…..
    Sau a fi mai sipmlu sa urci Etichetele de jos sus.
    E dor o idee,nu e neaparat si buna.
    Fiecare are propria viziune asupra bogului sau.
    In rest imi place "noua tema".
    Paginatia mi se pare eleganta.
    Te pup.

  11. Anonymous spune:

    Felicitari pentru blog, dar mai ales pentru retete.Nu am avut nici o problema inainte, sper ca nici de acum sa nu fie. Am probat cateva retete si au iesit super.Cu drag.Simona.

  12. Laura spune:

    Ioana draga mea ma bucur sa aud ca nu mai sunt probleme pentru ca stiu ca cel vechi avea cateva "bubite". Te pup si o zi excelenta iti doresc!!

  13. Laura spune:

    Antzu draga mea tare ma bucur ca iti place noul look!! Sincera sa fiu cel dinainte ma sufoca si imi scotea peri albi pentru ca avea destule defecte. Am vrut ceva mai aerisit si mai accesibil. Te pup cu drag!!

  14. Laura spune:

    Ime draga mea iti multumesc mult pentru comentariu. Am schimbat fonturile din sidebar dar am sa ma gandesc sa le fac putin mai mici si sa reduc putin spatiul dintre randuri. Eu am un monitor de 14'' deci este destul de mititel si intra bine pagina. Problema nu tine de IE ci de setarile monitorului tau. Poti verifica astfel: pe desktop dai click dreapta cu mousseul si iti va aparea o fereastra. Intri la proprietati, ultima optiune, si dai click. Se deschide o alta fereastra unde ai din nou 5 casute. Dai click pe ultima casuta, settings, si se va deschide o ultima fereastra unde vei putea regla rezolutia monitorului tau. Este o liniuta care trebuie sa fie data la maxim ca sa reglezi rezoltuia. Daca ai un momitor mai mic de 14'' blogul se vede lat indiferent ce setari faci dar daca este mai mare de 14'' si daca faci aceste setari nu vei mai avea probleme de vizualizare.
    Te pup si daca nu ai inteles ceva, te astept aici cu ulterioare lamuriri.

  15. Laura spune:

    Maria draga mea ma bucur mult sa aud ca nu mai exista probleme cu noul template. Iti multumesc din suflet pentru cuvintele tale si te mai astept pe la mine cu mare drag. Te pupic si o zi calda sa ai!!

  16. Laura spune:

    Strumfa draga mea ma bucur mult sa aflu ca iti place si nu ai probleme de vizualizare. Multumesc foarte mult si o zi excelenta!!

  17. Laura spune:

    Lia mea draga ma bucur mult ca acum nu mai ai probleme. Draga mea initial m-am gandit sa fac un meniu orizontal dar designer-ul care mi-a facut acest template mi-a spus ca ar manca extrem de mult spatiu in header. Eu am 22 categorii si ar fi foarte greu sa le modific sau sa le compactez. Am sa incerc sa fac fonturile nitelul mai mici desi tot lunga ar fi lista din sidebar.
    Pupicei cu mare drag si multumesc mult pentru sfaturi!!

  18. ghiocel07 spune:

    Draga Laura. Mi-a sarit imediat in ochi noul look si imi place. Este original si foarte aerisit. Nu am probleme cu accesarea. Felicitari si sa ne incanti in continuare privirea si mintea cu bunatati si frumuseti.

  19. diana_borcea7 spune:

    De cand ti-am pus blogul la bookmark-uri ma uit in fiecare zi sa vad ce mai e nou, ce retete ma intereseaza (si pe care sa le si pot face) si am fost placut surprinsa de design…Este asa de usor accesibil si organizat, iar pozele sunt superbe. Uneori ma intreb ce fel de aparat trebuie sa ai si sa stii ca daca te saturi vreodata de gatit te poti apuca de fotografiat.

    Diana (am vorbit odata prin mail)

  20. ANITA spune:

    Buna,draga Laura!Este super organizat si mai ales retetele minunate ce le daruiesti cu multa dragoste.Te pup si iti doresc sa ai parte de iubire!

  21. Alexandrina spune:

    Si mie imi place noua fata a blogului tau si nu am probleme de niciun fel in ceea ce priveste vizualizarea; inainte am mai patit-o, cand intram pe blogul tau, pe explorer, dar nu m-am descurajat, mai un clic, mai un refresh, tot te-am citit 🙂
    Mult succes mai departe!

  22. Rox spune:

    De mult nu ti-am mai vizitat blogul, pentru ca nu am avut timp de bucatareala si nu am vrut sa mi se faca pofta de bunatati fara sa le pot pregati (ata cat pot si eu) dar azi n-am mai rezistat 🙂

    Arata foarte bine blogul tau si mi se pare ca s pozele sunt mai luminoase si mai frumoase. Cat despre retete… revin dupa ce ma hotarasc ce sa incerc 🙂

  23. KATA spune:

    ai retete adevarate fara secretele bucatariei traditionale,,,,,cum se zice la tara si noi am ramas cu,,,,,,,saracia si prostia

    BRAVO ESTI DE MARE AJUTOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor