Cremvusti umpluti


 

Eu o mai numesc “ Reteta celor doua crize” si anume criza de timp pentru ca se fac  in maxim 10 minute si criza financiara pentru ca este o mancare ieftina si accesibila oricui. Mai ales cei mici vor fi incantati de acesti cremvustei minunati .

Cremvusti umpluti

Ingrediente:

cremvusti mai grosuti si mai lungi

cascaval

mustar

feliute subtiri de sunca afumata

Taiem pe lungime cremvustii dar nu complet (in partea de jos sa ramana prinse cele 2 jumatati),

Cremvusti umpluti

Ungem interiorul cremvustilor cu mustar (cat doriti voi) si ii umplem cu cateva bastonase de cascaval. Ii invelim pe fiecare intr-o feliuta subtire de sunca afumata astfel,

cremvusti umpluti

Ii asezam intr-o forma, eventual tapetata cu hartie de copt, si ii bagam la 200 grade,cuptor preincalzit, pentru maxim 10 minute. Cand s-au rumenit iar cascavalul este topit, ii scoatem si ii servim alaturi de salata, cartofi prajiti, piure de cartofi sau legume crude. Absolut deliciosi!!

cremvusti umpluti

Pofta buna si un weekend minunat tuturor!!

Print Friendly, PDF & Email

45 comentarii la “Cremvusti umpluti

  1. Anonymous spune:

    Asta da, desfrinare de bunatate. Ridica atit caloriile cit si gustul cam fad al cremvurstilor. Sint asa de apetisanti ca parca ii si sar la mine in farfurie. Pup si constat ca esti neobosita la bunatati.

  2. Laura spune:

    Leely draga mea tare buni sunt cremvusteii pregatiti astfel. Plus ca e super rapida reteta, economica si satioasa. Te pupic si ma bucur ca iti place!!

  3. Laura spune:

    Anonim si mie smi se pare cam fad gustul cremvustilor cumparati in ultima perioada. Cei mai buni cremvusti mancati pana acum i-am gustat in Germania si erau cu rozmarin. O nebunie de arome!! Ma bucur ca iti place reteta!!

  4. Adelina spune:

    M-ai scos pe luni. :))) O să am o zi luuungă la lucru şi n-am timp de gătit ceva complicat. Mulţumesc! 🙂 O duminică faină îţi doresc!

  5. OanaT spune:

    Draga Laura,
    Iti urez multi ani! Sa avem parte de blogul tau multi ani de acum incolo pentru ca retetele tale sint minunate si fotografiile o placere sa le privesti. De curind am inceput sa elimin carnea si produsele lactate din alimentatia mea, asa ca astept cu sufletul la gura multe retete vegetariene si vegan. Numai bine si sanatate. Te pup din America!

  6. Laura spune:

    Oana draga mea felicitari pentru noul stil de alimentatie adoptat. Cu siguranta voi veni cu retete vegetariene mai ales ca acum este anotimpul legumelor si fructelor ir organismul cere o dieta bazata mai mult e verdeturi decat pe carne. Te pupic cu mare drag si iti multumesc din suflet pentru urare!!

  7. Laura spune:

    Teodora draga mea acusic merg la tine sa citesc surpriza. Te pupic cu mare drag si iti multumesc din toata inima pentru ca ma vizitezi!!

  8. dintimisoara spune:

    I-am facut si eu Laura , cu polonezi , ca nu am gasit cremvusti mai grosuti si nici nu aveam nerv sa caut…Ce sa spun?A fost o nebunie de veselie pe barbatii mei de acasa…au infulecat la propriu , cate doi de fiecare si daca nu ar fi fost atat de satiosi , ar mai fi mancat cate unul… 😀 Ce m-a uimit a fost ca nu au pocnit in cuptor… Multam' de reteta! 🙂

  9. Laura spune:

    Dintimisoara draga mea si sotul meu a fost super incantat de ei si a papat cu pofta. Si mie mi-au placut foarte mult. Te pupic si sa va fie de bine. Weekend minunat sa aveti!!

  10. Ina spune:

    Laura am facut ieri cremvusti umpluti. Au iesit foarte buni, foarte gustosi…dar, daca imi ieseau si la fel de frumosi ca si ai tai tare m-as fi bucurat. Am strans sunca foarte bine pe langa ei, dar s-au desfacut :(, insa nu-i bai ca au fost buni de tot. Merci de reteta

  11. vdaiana spune:

    Cat de simplu si totusi cat de gustos si de efect!
    Esti o minunata sursa de inspiratie pentru mine! Multumesc!
    Pe blogul meu te asteapta un mic premiu de Florii.

  12. deea spune:

    Draga Laura,
    au iesit minunat si foarte rapid. Multumesc pt idee si reteta. Toata saptamana m-am gandit la crenvustii astia si am fost nerabdatoare sa vina weekendul si sa-i savurez.
    De asemenea, i-am servit cu morcovei cruzi, nu stiu daca faceau parte din reteta sau doar din decor, insa a fost foarte buna combinatia. Aaaa.. si nu mai spun cat de aratos in farfurie.

    O saptamana frumoasa iti doresc!

    • Laura spune:

      Ana, draga mea, nu arunca nimeni cu pietre in tine, promit!:)
      Intr-adevar, crenvursti se numesc, numai ca in momentul in care am postat reteta, cuvantul „cremvusti” iesea primul in cautari.
      Cu siguranta, voi edita reteta cat se poate de curand si voi corecta greseala.
      Multumesc pentru vizita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor